I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Reklame u duborezu ili umetnička dela?

Možda ste se već upoznali sa ikonama u duborezu o kojima smo u više navrata pisali, a iza kojih stoji zrenjaninska porodica Pavlović, tačnije Milan otac i njegov sin Aleksandar koji je u potpunosti nastavio porodičnu tradiciju. 

restoran trofej zrenjanin tiganjica

Iako su u ovom poslu izrada ikona u duborezu jedni od retkih na balkanu te posla i porudžbina imaju uvek sa raznih krajeva Srbije, tu se njihova umetnost ne završava. Aleksandar Pavlović u šali za naš portal govori da su mu se poslovi oko izrade reklama u drvetu spontano nametnule.

reklama duborez drvo

I Taxi Zrenjanin

– Nekoliko prijatelja zamolilo me je da im uradim nešto što će krasiti njihov ugostiteljski objekat. Pomislio sam da i to može biti jedna od delatnosti kojima ću se baviti u životu i evo danas imam iza sebe na desetine radova i isto toliko zadovoljnih klijenata. Reklame od drveta u duborezu najčešće mi poručuju vlasnici etno restorana ili ugostiteljskih objekata koji su uradjeni u etno stilu, kako u Zrenjaninu tako i širom naše zemlje, dodaje Aleksandar.

reklame-drvene-izrada

 

Reklame koje je Aleksandar uradio su različitih veličina od 70cm do čak 6 metara, za šta je neophodno i do mesec dana izrade u zavisnosti od složenosti izrade.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Lazin-salas-na-Kopaoniku

Lazin salaš na Kopaoniku

Posla kaže Aleksandar ima puno jer se drvo vraća na velika vrata u modu kroz etno stil koji je sve zastupljeniji. Cene izrade ovakvih reklama se kreću od 70 eura ( za običan natpis) na manjoj dasci pa nadalje u zavisnosti od veličine posla i utrošenih radnih sati i materijala. Radi se posebno impregriranje drveta koje služi za njegovu zaštitu od mraza, kiše, sunca i drugih vremenskih uslova. Drvo je za reklamu, dodaje on, nazahvalniji materijal za objekte koji su uradjeni u tom duhu zato što je priprodni materijal.

drvene-reklame-oktober-fest-room
Deo enterijera radjen za „Lion Pub“
Aleksandar dodaje da svakodnevno stiče nove zadovljne klijente i da mu se zbog kvaliteta izrade i pogodjenog stila, neretko klijenti odlučuju i za izradu segmenata enterijera u drvetu.
logo ilovezrenjanin ilovezr portal duborez reklama
U toku priprema za ovaj razgovor za naš portal, Aleksandar je ispao veliki kavaljer i našu redakciju iznenadio jednim poklonom, logo našeg portala u duborezu. Nismo krili iznenadjenje, ali i veliko oduševljenje. I sami smo se uverili koliko je drvo plemenitiji materijal od stirodura i otalih veštačkih materijala. Govori više o samom brendu jer se radi o ručnom radu koji je u svakom slučaju uvek bio na ceni.
Više o svemu na http://ikonepavlovic.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh