I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Regata „Reka“ i u Zrenjaninu 1. i 2. avgusta

Zrenjanin je jedan od gradova kroz koji će 1. i 2. avgusta proći regata „Reka“ sa 70 čamaca i oko 250 učesnika.

Reč je o ekološkom karavanu koji će ploviti od 30. jula do 13. avgusta na ruti Stari Banovci, Titel, Carska bara, Zrenjanin, Novi Bečej, Mol, Senta, Kanjiža, Segedin, Novi Kneževac, Ada, Bečej, Aradac, Slankamen, Stari Banovci.

regata

Prema planu i programu, regata će posle Carske bare (31.jula) posetiti grad Zrenjanin. Trećeg dana plovidbe, odnosno 1. avgusta uploviće rekom Begej oko 12 časova i usidriti se kod restorana Pivnica, a isploviti sledećeg dana, 2.avgusta, u ranim jutarnjim satima.

Fordomanija

Ovaj svojevrsni rečni karavan organizuju JP Turistički centar grada Zrenjanina u saradnji sa Udruženjem „Urbani Forum“ i restoranom Pivnica.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Očekuje se da će u regati učestvovati oko 70 čamaca na motorni pogon i oko 250 ljudi. Ovo je jedna od najvećih regata koja nosi međunarodno obeležje, s obzirom na to da će ploviti do grada Segedina u Mađarskoj, ali prvenstveno preko reke Begej, kanala DTD, a naposletku i rekom Tisom, pri čemu će u povratku 12. avgusta boraviti na izletištu Tisa kod Araca, kažu u JP Turistički centar grada Zrenjanina.

Oni su pozvali sve sugrađane, ljubitelje reka i plovidbe, da dočekaju i pozdrave goste nautičare.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh