I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Koncert u Reformatskoj crkvi – “Vita Brevis”, “Pannonica” i Branko Barnić

U petak 24. septembra održaće se celovečernji koncert na kojem će učestvovati Vokalni kvartet “Vita Brevis”, Branko Barnić – gitarista i Muška vokalna grupa “Pannonica”. Koncert počinje u 19 časova u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu.

“U divnom prostoru i akustičnom ambijentu Reformatske crkve publika će zaista moći da uživa u programu koji smo pripremili. Na pažljivo biranom repertoaru će se naći starogradske i klapske pesme u izvođenju panonskih mornara, džez i pop aranžmani koje će pevati brevisice i interesantne kompozicije posebnog senzibiliteta koje će Branko odsvirati na klasičnoj gitari. Ovaj koncert smo dugo priželjkivali i marljivo uvežbavali repertoar koji ćemo pokloniti našim sugrađanima. Ono što povezuje sve izvođače je prijateljstvo zbog kojeg smo se okupili i velika ljubav, posvećenost i strast koju osećaju prema muzici. Pripremili smo i neka iznenađenja te sam sigurna da ćemo i publika i mi sa koncera izaći oplemenjeni jednim lepim muzičkim doživljajem”, izjavila je Zorica Kozlovački dirigent Muške vokalne grupe “Pannonica”.

I Taxi Zrenjanin

Organizator koncerta je Udruženje “Major Music” uz podršku Grada Zrenjanina. Na koncertu će se poštovati sve epidemiološke mere i preporuke koje donosi Krizni štab Republike Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh