I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pokušali smo da saznamo, koji je recept za najbolji pasulj (VIDEO)

Šesti put zaredom na „Salašu 137“ kod Čeneja je održan „festival svih festivala“ Rogalj. 

Manifestacija je osmišljena sa ciljem da na jednom mestu okupi organizatore svih turističkih, gastronomskih, etno i folklornih manifestacija koje se održavaju u Vojvodini, a gostuju i organizatori sa teritorije uže Srbije. Tako se ove godine na ovom salašu okupilo preko 60 organizatora koji su svako na svoj način prezentovali ono što imaju i čime se ponose.

Iz našeg okruga priliku da prezentuju svoje manifestacije imali su Klaster Fokus iz Mužlje, „Kobasicijada“ Belo Blato, ASŽ „Krajišnik“ i „Bosanski lonac“, Banatski Despotovac, Aradac, Udruženje „Naš osmeh“ Sečanj, Manić Tisa – Novi Bečej, „Opasuljivanje“ Novi Bečej.

I ove godine uz već tradicionalna dešavanja koja su uobičajena na ovakvim susretima kao što su prikaz pravljenja i pečenja vrhunskih kobasica, topljenja čvaraka ili kuvanja riblje čorbe, posetioci su na licu mesta mogli da vide proces pečenja rakije ili spremanja zimnice. Održan je i tradicionalni „Bean fest“ takmičenje u kuvanju pasulja, a upravo to takmičenje iskoristili smo da probamo da dođemo do recepta za najukusniji, najbolji i sve naj naj pasulj. Šta su nam vredni kuvari rekli pogledajte u video reportaži.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh