I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Rebalansom budžeta prihodi grada povećani za 12,6 odsto

Gradsko veće grada Zrenjanina na današnjoj sednici utvrdilo je Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2017. godinu – Rebalans 1, na osnovu koje planirani prihodi grada iznose 4.338.885.271 dinar i povećani su za 12,6 % u odnosu na prvobitnu Odluku o budžetu.

To je najznačajnija odluka današnjeg zasedanja na kom su većnici razmatrali 33 tačke dnevnog reda.

Kako je obrazložila Euđenija Besu, zamenica načelnika odeljenja za finansije Gradske uprave, povećanje ukupnih prihoda usledilo je u velikoj meri zahvaljujući prihodima od prodaje građevinskog zemljišta i u odnosu na tu poziciju zavisiće i razvojna komponenta budžeta. U skladu s tim, Gradsko veće utvrdilo je danas i Predlog Izmene i dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Zrenjanina za 2017. godinu, na osnovu kog je pripremljeno 29 novih gradskih parcela, namenjenih investitorima u radnim zonama i stambenoj izgradnji.

I Taxi Zrenjanin

Članovima Gradskog veća obratio se i direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Ivan Dević, koji je rekao da postrojenje za preradu vode za piće funkcioniše po planu, da se vrše neophodne provere i analize pojedinih segmenata prečišćavanja, te da se očekuje da do kraja ove nedelje voda u tehnološkom procesu postrojenja za preradu postigne sve predviđene parametre.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvori foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh