I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Razvojni centar kompanije Grawe u Zrenjaninu – klijenti uvek na prvom mestu (VIDEO)

Austrijski osiguravajući koncern „Grawe“ otvorio je u Zrenjaninu prvi razvojni centar.

Prezentujući principe i planove rada ovog centra u kom se za sada obučava 22-oje budućih akvizitera, predsednik izvršnog odbora kompanije Kristof Zetl istakao je da ovo prvi ovakav centar ne samo na području Srbije već i Evrope.

– Radi se o strukturalnom pristupu edukaciji i prenosu znanja koje smo sticali tokom rada od 20 godina u Srbiji, koliko smo prisutni na ovom tržištu, tako i tokom gotovo 200 godina postojanja same kompanije – rekao je gospodin Zetl.

PerSu marketi

„Grawe“ je osiguravajući koncern sa tradicijom dugom skoro 200 godina. Iz osiguravajućeg društva koje
se prvobitno bavilo osiguranjem od požara razvio se međunarodni osiguravajući koncern koji objedinjuje više oblasti poslovanja: osiguranje, finansijske usluge i nekretnine. Danas posluje u 13 država sa 4 120 000 korisnika polisa osiguranja. „Grawe“ je u  Srbiji  prisutan 20 godina i ima preko 55000 klijenata. Prvobitna delatnost osiguranje života proširena je pre 10 godina na imovinsko osiguranje, a od sledeće godine uvodi se i osiguranje motornih vozila.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Kapital investiramo u najsigurnije hartije od vrednosti, obveznice koje izdaje država, a intenzivno investiramo i u nekretnine. U tom delu smo vlasnici ili održavamo nekretnine ukupne površine 1,5 milion kvadratnih metara. Kapital na tržištu Srbije iznosi preko 40 miliona evra i 1 milijardu evra na nivou celog koncerna. To dovoljno govori o uspešnosti investiranja kao i sigurnosti poslovanja sa našom kompanijom – zaključio je Zetl.

 

 

 

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh