I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Raznovrstan kulturni i zabavni program – 16. Boemske večeri u Srpskoj Crnji večeras zatvara Jovan Perišić (VIDEO)

U organizaciji opštine Nova Crnja i Turističke organizacije  u Srpskoj Crnji je od 21. do 25. jula održana tradicionalna manifestacija „Boemske noći“.

Program četvorodnevne manifestacije počeo je usredu 21. jula dočekom episkopa Banatskog gospodina Nikanora i Svetom Arhijerejskom liturgijom u Hramu Svetog velikomučenika Prokopija. Tokom četiri dana održan je raznovrstan program poput Etno-bazara, takmičenja u pecanju u organizaciji U.S.R. „Šaran“, takmičenja u kuvanju lovačkog gulaša u organizaciji Lovačkog udruženja Srpska Crnja itd. Ljubitelji muzike takođe su u uživali u raznovrsnom programu. U okviru programa klasične muzike nastupili su  Maša Lekin, Sanja Anastasija, Puniša Bili King i Marija Basta, a za starogradski program bio je zadužen orkestar „Ševe“. Moto klub „Kumovi“ organizovao je moto kamp uz rok svirke kao i defile crnjanskim sokacima.

Veliki turistički potencijali Srpske Crnje

PerSu marketi

 – Ideja je da od iduće godine Turistička organizacija bude glavni nosioc kompletne turističke ponude i manifestacija u našem mestu. Pored smeštajnih kapaciteta koje planiramo da osposobimo u Srpskoj Crnji, pre svih dvorac „Neuhausen“, radićemo turističku mapu i promovisati i afirmisati sve bitne segmente vezanio za turizam i promociju mesta – izjavio je Dragan Daničić zamenik predsednika opštine Nova Crnja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U četvrtak 22. jula  u Muzeju je  promovisana knjiga dr Milana Micića o jubileju naseljavanja Bojovića u pratnji pevačke grupe „Zvuci s kamena“. Na istom mestu organizovano je i takmičenje u jedinstvenoj kartaškoj igiri „Tri nanovo“.

Program je upotpunjen i sa žurkama na bazenu. 23. jula nastupio je Nino Šemić, dan kasnije Mina Kostić, a za veliko finale 25. jula zadužen je Jovan Perišić. Više detalja u video prilogu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh