I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Radovi na uređenju Gradnuličkog i Temišvarskog groblja

JKP „Čistoća i zelenilo“ se stara o sedam grobalja u gradu Zrenjaninu. Sahranjivanje se obavlja na Centralnom, Tomaševačkom, Temišvarskom, Gradnuličkom, Katoličkom, Reformatsko – Evangelističkom i Mužljanskom groblju.

Goran Fijat (2)

Goran Fijat

Ono što je trenutno aktuelno i na šta će biti stavljen akcenat u narednom periodu je uređenje Gradnuličkog groblja. U planu je rekonstrukcija glavnih trotoara, trenutno se radi na sanaciji dela trotoara, koji je popločan žutom kockom. Radovi će biti gotovi početkom iduće nedelje. Radi se geodetsko snimanje terena, a nakon toga sledi izrada idejnog projekta rekonstrukcije glavnih trotoara. Trenutno je u toku sanacija depoa za odlaganje komunalnog otpada i pristupa za vozila u Resavskoj ulici, sanacija kapije za građane, kao i teretne kapije na istoj lokaciji.

temisvarsko

Ulaz u Temišvarsko groblje

I Taxi Zrenjanin

– S obzirom na stanje vegetacije, za novembar mesec planirano je detaljno uklanjanje samoniklih stabala, orezivanje i krunisanje istih. Takođe, u toku je izrada table sa planom grobnih parcela, koja će biti postavljena kod ulaza. Izrađuju se nova vrata za pomoćne objekte, a nakon toga će se uraditi i fasada na celom objektu, kao i sanacija krovne konstrukcije. Gradnuličko groblje će poslužiti kao primer uređenja, odnosno kao model za uređenje ostalih groblja u gradu – izjavio je direktor JKP „Čistoća i zelenilo“, Goran Fijat.

Pored radova na kompletnom uređenju Gradnuličkog groblja, paralelno se izvode i radovi na Temišvarskom groblju, gde se vrši sanacija platoa ispred kapele i dela trotoara prema fabrici ulja Dijamant. Završeni su radovi na sanaciji trotoara kod glavnog ulaza, a u planu je sanacija zida do romskog naselja Dudara, desno od teretnog ulaza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh