I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Radovi na uređenju Gradnuličkog i Temišvarskog groblja

JKP „Čistoća i zelenilo“ se stara o sedam grobalja u gradu Zrenjaninu. Sahranjivanje se obavlja na Centralnom, Tomaševačkom, Temišvarskom, Gradnuličkom, Katoličkom, Reformatsko – Evangelističkom i Mužljanskom groblju.

Goran Fijat (2)

Goran Fijat

Ono što je trenutno aktuelno i na šta će biti stavljen akcenat u narednom periodu je uređenje Gradnuličkog groblja. U planu je rekonstrukcija glavnih trotoara, trenutno se radi na sanaciji dela trotoara, koji je popločan žutom kockom. Radovi će biti gotovi početkom iduće nedelje. Radi se geodetsko snimanje terena, a nakon toga sledi izrada idejnog projekta rekonstrukcije glavnih trotoara. Trenutno je u toku sanacija depoa za odlaganje komunalnog otpada i pristupa za vozila u Resavskoj ulici, sanacija kapije za građane, kao i teretne kapije na istoj lokaciji.

temisvarsko

Ulaz u Temišvarsko groblje

Fordomanija

– S obzirom na stanje vegetacije, za novembar mesec planirano je detaljno uklanjanje samoniklih stabala, orezivanje i krunisanje istih. Takođe, u toku je izrada table sa planom grobnih parcela, koja će biti postavljena kod ulaza. Izrađuju se nova vrata za pomoćne objekte, a nakon toga će se uraditi i fasada na celom objektu, kao i sanacija krovne konstrukcije. Gradnuličko groblje će poslužiti kao primer uređenja, odnosno kao model za uređenje ostalih groblja u gradu – izjavio je direktor JKP „Čistoća i zelenilo“, Goran Fijat.

Pored radova na kompletnom uređenju Gradnuličkog groblja, paralelno se izvode i radovi na Temišvarskom groblju, gde se vrši sanacija platoa ispred kapele i dela trotoara prema fabrici ulja Dijamant. Završeni su radovi na sanaciji trotoara kod glavnog ulaza, a u planu je sanacija zida do romskog naselja Dudara, desno od teretnog ulaza.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh