I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Radovi na sanaciji i dalje traju, završetak se očekuje do 22h

Radovi na sanaciji kvara na magistralnom vodu vodovodne mreže na samom izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom, od jutros kada je otkriven kvar, neprekidno traju i trenutne procene sa terena su da će, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, biti okončani večeras oko 22h, saopštilo je preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

Ovde navode i da će nakon završetka radova, u vodovodnu mrežu biće puštena voda punog pritiska što će dovesti do postepene normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

-Ekipe našeg preduzeća su jutros, odmah nakon lociranja mesta kvara, preduzeli neophodne mere da se obezbedi vodosnabdevanje grada vodom ali smanjenog pritiska u mreži, i taj režim vodosnabdevanja će ostati na snazi do momenta završetka radova. Trenutno veći deo grada ima vodu, ali smanjenog pritiska, dok pojedine višespratnice i obodni delovi grada su bez vode. Ukoliko bude novih informacija u vezi radova na sanaciji kvara na magistralnom vodu, iste ćete moći da pročitate na sajtu i fejsbuk stranici preduzeća. Još jednom se zahvaljujemo sugrađanima na strpljenju i razumevanju – stoji u najnovijem saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija”.

Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh