I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Radno vreme službi i trgovina tokom praznika

POŠTE SRBIJE

pOŠTE SRBIJEU vreme Dana Državnosti, Radna jedinica Poštanskog saobraćaja „Zrenjanin“ radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Pošte neće raditi u petak 15.02. i u subotu 16.02. Tokom ta dva dana radiće samo pošta 23116 Zrenjanin u prostorijama Univerexporta, u periodu od 07 do 20 h.
„NET BUS“  
Po izmenjenom vremenskom režimu radiće i autobuski prevoznik „NET BUS CO“. U petak 15.02. međumesni i gradski saobraćaj odvijaće se po nedeljnom redu vožnje. U subotu 16.02. prigradski i međumesni saobraćaj odvijaće se takođe po nedeljnom redu vožnje. U gradskom saobraćaju, linije 1, 3 i 6 radiće ceo dan, linija br. 4 će saobraćati od 7:15 do 13 h, dok će linija 10A raditi samo u prvoj smeni, u periodu od 06 do 13h.
„GOMEX“

Svi  maloprodajni objekti „Gomexa“ 15. i 16. februara radiće po redovnom  radnom vremenu.

gOMEX

JKP „ČISTOĆA I ZELENILO“

Služba za iznošenje i deponovanje smeća, u petak, 15. februara neće iznositi komunalni otpad iz naselja individualnog tipa stanovanja u gradu, kao ni iz naseljenih mesta koja su tog dana u programu rada te službe.  Čistači službe za održavanje javno prometnih površina radiće non-stop i u vreme praznika.
Prodavnica pogrebne opreme u Svetosavskoj ulici br. 25, 15. februara radiće uobičajeno,  od 07 do 21 čas, dok će u subotu, 16. februara, raditi od 08 do 20 časova. Tokom ta dva dana, građani će, nakon završetka radnog vremena, moći da se jave na dežurni telefon 023/522-350. Sahrane će se obavljati i u vreme praznika.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh