I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Radna vremena supermarketa i ustanova tokom 11. novembra – Dana primirja

Radna vremena tokom 11. novembra 2020. Državnog praznika kojim se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu su sledeća.

Univerexport

Sve prodavnice kompanije Univerexport na dan Primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, rade po uobičajenom radnom vremenu. Redovno radno vreme većine prodavnica je od 7 do 22 časa, sem prodavnica čije radno vreme je uređeno odlukama štabova za krizne situacije. U skladu sa trenutnom zdravstvenom situacijom preduzete su sve mere zaštite, od dezo barijera, definfekcionih stalaka na ulazima, do plexi zaštitnih stakala, nalepnica na podovima i internog razglasa koji još jednom nagoveštava koliko je važno nositi maske i držati distancu u zatvorenom prostoru. Ove mere su preduzete na samom početku pandemije, ali su i dalje na snazi, kako bi svi potrošači mogli bezbedno i sugurno da obave svoju svakodnevnu i prazničnu kupovinu.

I Taxi Zrenjanin

Spisak svih 159 prodavnica najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa radnim vremenom i svim drugim važnim informacijama nalazi se na www.univerexport.rs.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Persu

PerSu marketi tokom 11. novembra rade po ustaljenom zimskom radnom vremenu.

Gomex

Svi maloprodajni objekti kompanije Gomex, kao i Total 11. novembra rade po redovnom radnom vremenu.

Pošta

U Zrenjaninu će tokom 11. novembra 2020. raditi šalteri Pošte u Barskoj ulici b.b. „Univerexport“ kao i u objektu iste firme u ulici junaka Milana Tepića b.b. i to u vremenu od 7 do 20 h.

 

JKP Čistoća i zelenilo

Radna vremena prodavnica i službi JKP „Čistoća i zelenilo“ na dan 11. novembar 2020.

Prodavnica pogrebne opreme (Svetosavska br. 25) radiće od 8 do 16 časova. Sve informacije građani mogu dobiti i na telefone 066/866-03-00 i 023/561-473 (do 16 časova). Telefon  066/866-03-00 dostupan je neprekidno tokom 24 časa. Sahrane će se obavljati  i 11. novembra 2020. godine.

Cvećara “Orhideja” (Centralno groblje, kontakt telefon je 064/811-68-98) radiće uobičajeno od 8-15 časova, dok cvećare „Jasmin“ i ”Narcis” neće raditi.

Služba za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada

Komunalni otpad se neće iznositi iz individualnog tipa stanovanja u gradu, kao ni iz naseljenih mesta, koje su u programu tog dana. Na trenu će raditi dežurne ekipe.

Radnici Službe za održavanje javno prometnih površina odnosno čistači će raditi non stop i za vreme praznika.

Zoohigijenska služba će biti dežurna u periodu od 08-16 časova. Kontakt telefon 064/811-68-78.

Rasadnik 11. novembra 2020. neće raditi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh