I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Radio klub „Zrenjanin” osvojio prvo mesto na prestižnom svetskom takmičenju

Na svetskom takmičenju u digitalnim komunikacijama koje organizuje Evropski digitalni klub, Radio klub „Zrenjanin” je osvojio prvo mesto u kategoriji Multi operator (tim). U Srbiji niko do sada nije osvojio najviše odličje u ovoj veoma zahtevnoj kategoriji u kojoj je cilj održati što veći broj veza sa drugim radio amaterima tokom 24 časa.

Na ovom veoma značajnom takmičenju učestvovalo je nekoliko stotina amaterskih radio stanica u raznim kategorijama, a rezultat Zrenjaninaca, bez obzira na kategoriju, je po broju poena drugi u svetu, što ovom uspehu daje još veću težinu.

– Godinama nam je prvo mesto „izmicalo”, najviše zbog naše interne organizacije. Pošto se radi o hobiju, vrlo je česta situacija da neko od takmičara taj vikend ima nekih privatnih obaveza. Ove godine smo skupili ekipu od četiri najbolja operatera u klubu, odradili 24 sata ovog takmičenja u smenama i naravno, rezultat nije izostao. Ekipi ovo puno znači pre svega kao moralna satisfakcija, jer ne postoje nikakve materijalne nagrade osim diploma i plakete. Treba raditi 24 sata, održavati što veći broj veza sa drugim radio amaterima i ekipa mora biti uhodana. Jako nam je drago što smo nagradu doneli baš u Zrenjanin – rekao je Boris Toljaga iz Radio kluba „Zrenjanin”.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh