I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Putno osiguranje može se nabaviti i u RFZO Filijali Zrenjanin

Pred nama je period letnjih putovanja. Sve više naših sugrađana na put kreće tek nakon što obezbedi zdravstvenu zaštitu, za vreme puta i boravka u inostranstvu.

Putno osiguranje može se nabaviti i u RFZO Filijali Zrenjanin, Ulica Kralja Aleksandra Karađorđevića 2a.

Polisa putnog osiguranja omogućava osiguraniku da se u slučaju potrebe obrati najbližoj zdravstvenoj ustanovi u mestu u kome se zatekne van zemlje, bilo da je u pitanju državna ili privatna ustanova. Troškovi se refundiraju nakon povratka u zemlju, a neophodno je priložiti originalni račun i izveštaj lekara. Rok za isplatu je 14 dana.

PerSu marketi

Polisa važi za zemlju za koju je izdata bez ikakvih ograničenja. Cene su više nego pristupačne uz popuste za osiguranje članova porodice, grupu ili popust na više od dve zaključene polise.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Cena porodične polise za bilo koju zemlju Evrope – uključujući i Tursku i Rusiju – za period boravka od 9 do 11 dana iznosi 780 dinara za sve osiguranike do 75 godina starosti.

Informacije o kompletnom cenovniku kao i o opštim i posebnim uslovima možete dobiti u prostorijama RFZO, ili pogledati na sajtu www.dobrovoljno.rfzo.rs.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh