I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Pusta lokacija na kojoj je počela gradnja fabrike vode

Da stvari sa izgradnjom postrojenja za preradu pijaće vode ne idu u očekivanom pravcu, pokazuje i pusto zemljište na izlazu iz grada.

fabrika-vode-zrenjanin3

Danas zabeleženi prizor, sve ređe izjave nadležnih po ovom pitanju u javnosti, i sve glasnija nagađanja građana da „fabrika neće biti izgrađena“, govore u prilog tome da postrojenja neće biti još neko vreme i da je kraj 2015. godine kao obećani rok, daleko iza nas.

Podsećamo, dugo najavljivani ugovor o izgradnji postrojenja za preradu vode, svečano je potpisan 12. februara prošle godine, kada je najavljeno da će Zrenjaninci za osam meseci od tog dana, piti ispravnu vodu.

PerSu marketi

Iako je početak gradnje najavljen za jul, tek su se u drugoj polovini oktobra prošle godine, predstavnici Gradske uprave Grada Zrenjanina, kompanije Gruppo zilio i javnih preduzeća, okupili na pomenutoj lokaciji i označili početak gradnje postrojenja, nakon čega se ništa nije desilo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kompanija Gruppo zilio ne želi da daje izjave za javnost, a na čekanju je i zahtev za odgovor preduzeću JKP „Vodovod i kanalizacija“ koje je potpisnik ugovora o izgradnji postrojenja.

fabrika-vode-zrenjanin

fabrika-vode-zrenjanin1 fabrika-vode-zrenjanin2

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh