I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pune ruke posla za radnike „Čistoće“ nakon „Dana piva“

Služba za održavanje javnih površina „Čistoće i zelenila“ imala je pune ruke posla tokom Dana piva, a juče i danas detaljno čiste centar grada i ostale lokacije na kojima se održavao program.

Kako kažu u tom javnom preduzeću, kao i svake godine angažovali su dodatnih 50 radnika, kontejneri su se praznili i po dva puta dnevno – jednom u toku dana, a zatim i po zatvaranju štandova.

– Uspeli smo da komunalnu higijenu održimo na zavidnom nivou što je upravo i bio cilj tokom održavanja Dana piva. Ono što takođe možemo reći, jeste to da je za radnike “Čistoće” bilo zaista puno posla. Komunalni otpad odlagao svugde, kako u kontejnere i žičane korpe, tako i pored njih, kao i na mestima koja nisu propisana za odlaganje smeća. Po završetku manifestacije, smeća je bilo svugde – u centru, na Trgu slobode, Žitnom trgu, parkingu Prevlaka, pešačkom mostu, po zelenim površinama i drugim lokacijama, navode u JKP „Čistoća i zelenilo“.

PerSu marketi

Činjenica je da svaki put nakon završetka najveće manifestacije koju imamo, ovakvi prizori podstaknu na razmišljanje da li može drugačije, i zašto kao društvo, iz godine u godinu, zaslužujemo sve veće kritike na račun kulture ponašanja i niskog nivoa svesti o prostoru u kojem živimo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh