I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pukovnik Nikola Dejanović od danas na čelu Komande za razvoj Banatske brigade

Na osnovu naredbe Ministarstva odbrane Republike Srbije, danas je u zrenjaninskoj kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza“ svečano obavljena primopredaja dužnosti dosadašnjeg komandanta Komande za razvoj Banatske brigade, pukovnika Živice Ognjanova novom komandantu, pukovniku Nikoli Dejanoviću.

Pukovnik Nikola Dejanović

Pukovnik Nikola Dejanović rođen je 21. februara 1969. godine.

PerSu marketi

Vojnu akademiju je završio 1992. godine. Komandno-štabno usavršavanje završava 2006. godine, a generalštabno usavršavanje četiri  godine kasnije. U svojoj bogatoj vojničkoj karijeri obavljao je više dužnosti,  a za primeren rad u toku svoje vojničke karijere, zasluženo je dobio više pohvala, nagrada i odlikovanja.

Na dužnost komandanta dolazi sa dužnosti zamenika načelnika Centra za mirovne operacije Vojske Srbije. Oženjen je i otac je dvoje dece.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pukovnik Živica Ognjanov je od 2012. godine obavljao dužnost komandanta Komande za razvoj Banatske brigade. Tokom šest godina uspešno je vodio kolektiv zrenjaninskog Garnizona kao jedan od najboljih komandanata Komande za obuku. Njegova nova dužnost biće u Generalštabu Vojske Srbije, Upravi za operativne poslove, kao načelnika odeljenja za operativne i funkcionalne sposobnosti i kontrolu.

Svečanost su svojim prisustvom uveličali predstavnici lokalne samouprave i Srednjobanatskog upravnog okruga.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh