I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Pub kviz u Kafematu okupio mnogo humanih Zrenjaninaca

Koncept bar i restoran Kafemat je 22. septembra organizovao humaniotarni Pab kviz, čiji je cilj, pored dobre zabave, bio prikupljanje sredstava za pomoć Službi pedijatrije zrenjaninske bolnice.

Ukupno 12 ekipa sa po četiri člana takmičilo se za glavnu nagradu – večeru u Kafematu. Tom prilikom, kotizacija za učešće u kvizu je plaćena u vidu donacije na račun zrenjaninske bolnice.

Na „bojno polje“ izašli su Gomex Keširići, Gomex Selektori, Malac genijalac, Makondo, Makarenko, Ništa konkretno, Ja volim Zrendžu, Šarage, Kumovi, Legende, Ten to Ten i ekipa iz bolnice Ne dao Bog da vam zatrebamo.

Fordomanija

Pobedu su odneli Gomex Keširići, a ubedljivo poslednji bile su Legende. Pretposlednja ekipa Ten to Ten je dobila utešnu nagradu – „šotiće“ rakije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Takmičari se nadmetali u ˝raspevanoj˝ atmosferi

Učesnici su demonstrirali zavidno znanje, a atmosfera je bila i navijačka, i raspevana. Pored znanja i dobrog raspoloženja, gosti su pokazali i svoju humanu crtu, pa je tako ovom prilikom prikupljeno preko 30 000 dinara u novcu i preko 40 000 dinara u robi.

Animatori su bili kviz masteri iz beogradske agencije Pub Quiz.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh