I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

PU Zrenjanin: Tri saobraćajne nezgode, dvoje poginulih

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od kojih dve sa nastradalim licima i jedna sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su smrtno stradala, a dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 500.000 dinara.

Dve saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom, a jedna zbog neustupanja prvenstva prolaza.

I Taxi Zrenjanin

– Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 14 učesnika u saobraćaju i izdato je 103 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 13 vozača, od toga, 1 ostala isključenja i 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih su 3 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 5 vozila, od toga, 3 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 2 vozila zbog toga što nisu bila upisana u jedinstveni registar vozila, navode u Policijskoj upravi Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podsećaju i sve učesnike u saobraćaju da se i u narednom periodu očekuju kišni dani te da se preporučuje pojačana opreznost svih učesnika u saobraćaju.

– Takođe, i ove nedelje apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa, a pripadnici saobraćajne policije će pojačati kontrolu vozača i vozila, s tim da će posebnu pažnju usmeriti na kontrolu i sankcionisanje vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i vozača koji ne poštuju ograničenje brzine kretanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh