I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Prvomajska groznica počela, gužve za mesne proizvode, a negde se već roštilja

Uprkos jutrošnjem prohladnom i kišovitom vremenu svi se nadaju da će se nebo za Prvomajski uranak smilovati pa su tako i pripreme u punom jeku.

Na pijacama kao i u supermarketima vlada velika gužva. U maloprodajnim objektima najtraženiji su sveže meso, kao i kobasice i ćevapi koji će uz malo sreće završiti na roštilju.

– Kupili smo svinjskog vrata, a da li ćemo otići u prirodu, konkretno na Begej kod Stajićeva zavisi od vremenskih prilika. Kako god meso neće propasti – kaže jedna naša sugrađanka.

Fordomanija

Parkirnog mesta oko supermarketa ni za lek

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mladi su orni za provod u prirodi

Grupu mlađih Zrenjaninaca zatekli smo u jednom supermarketu u kupovini artikala u kojima će uživati tokom prvog maja.  – Dobro smo se opremili svim i svačim, ima i mesa i grickalica i nebitno nam je kakvo će biti vreme mi ćemo sigurno otići do Motela – rekli su nam uglas.

Mlade ništa neće sprečiti da izađu u prirodu – tako barem kažu

Zelene pijace u Zrenjaninu odlično su snabdevene, a prema gužvama izgleda da danas cene nisu u prvom planu, bitno je samo kupiti sve što iole može da zatreba za predstojeći praznik.

Kiša nije izgovor za roštilj

Jednu zrenjaninsku porodicu zatičemo kako roštilja ispred svoje zgrade. – Kiša nam ne smeta da spremimo dobar zalogaj, a budući da radim za prvi maj ovo mi je jedina prilika za ovako nešto – kaže naš sugrađanin.

Izletišta spremno dočekuju posetioce

Najpopularnije lokacije u Zrenjaninu i oko grada su pripremljene za izletnike. Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ pripremili su Motel kao i izletište Tisa. Sezona je na Carskoj Bari počela još 1. aprila i za posetioce je na raspolaganju nekoliko sadržaja o čemu pročitajte na ovoj stranici.  Informacije o radnim vremenima objekata i ustanova tokom predstojećih praznika pročitajte ovde.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh