I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Prvo venčanje nakon ukidanja vanrednog stanja – „DA“ samo uz kumove i matičara

Pred matičarem Matičnog područja Zrenjanin danas je obavljeno prvo venčanje nakon ukidanja vanrednog stanja.

U bračne vode uplovili su Ivana Lazić (poljoprivredni tehničar) i Nemanja Dankulov (instruktor vožnje). Činu su svedočili Tijana Martinović i Jovan Nikočević.

Merama protiv suzbijanja epidemije korona virusa koje su i dalje na snazi, u sali za venčavanje mogu da pored mladenaca prisustvuju još samo dva svedoka i matičar.

I Taxi Zrenjanin

Dovitljivi mladoženja zato je ovaj čin pustio „uživo“ preko svog Facebook naloga tako da ostala rodbina nije ostala uskraćena da vidi ovaj, jedan od najlepših trenutaka u životu dvoje ljudi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Neko veće slavlje ovoga puta iz dobro poznatih razloga smo morali da otkažemo, organizovali smo samo ručak za najbližu rodbinu. Crkveno venčanje i krštenje deteta koje je na putu, nadam se dočekaćemo u sasvim drugačijim okolnostima pa ćemo onda organizovati sve kako i treba – rekao je Dankulov za naš portal.

O utiscima o venčanju pod ovakvim okolnostima i maskama mladoženja nije trošio mnogo reči.  – Jeste da deluje užasavajuće ali naša ljubav i ovaj čin time nije manje lep – zaključio je Dankulov. Evo kako je čin venčanja izgledao u direktnom prenosu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh