I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prvi Uskršnji vašar u vrtiću „Zvezdica“

Nakon uspešno realizovanih Novogodišnjih vašara, koji se održavaju duži niz godina, vaspitači u vrtiću „Zvezdica“ odlučili su da od ove godine organizuju i prvi Uskršnji vašar, sa tendencijom da i on pređe u tradicionalno dešavanje. U izradi predmeta za prodaju učestvovali su vaspitači, roditelji i deca.

„Ovo je prvi put da se u našem vrtiću organizuje Uskršnji vašar. Dogovorili smo se da akcenat bude na izradi predmeta koji su karakteristični za ovaj praznik, ali i da predmetima druge vrste i namene, upotpunimo našu ponudu. Predmeti su se u vrtiću izrađivali zajedničkim učešćem dece, roditelja i nas vaspitača. Imali smo organizovane radionice, na koji se veliki broj roditelja rado odazvao, naravno i baka, kao i svih onih koji su želeli da pomognu. Mi smo sa decom u okviru redovnih termina predviđenih za likovno stvaralaštvo takođe izrađivali predmete i ostale zanimljive kreacije. U ponudi najviše ima motiva zečića, pilića i uskršnjih jaja, kao i korpica i dekorativnih rešenja za izlaganje jaja. Mašta i kreativnost su bili na zaista visokom nivou“, istakli su vaspitači vrtića Zvezdica.

PerSu marketi

Cilj organizovanja vašara i prodaje je, pre svega, da se deca dobro zabave, i oprobaju u ulozi malih prodavaca, u čemu su se veoma dobro snašli. Pored zabave, zaradili su i novac, koji je namenski opredeljen poboljšanju opštih standarda u vrtiću, kao i nabavci didaktičkih sredstava.

– Za sada se još uvek ne zna tačno šta će se od sakupljenog novca kupiti, ali ćemo se svi zajedno u vrtiću dogovoriti, kažu vaspitači.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vašar je trajao od utorka do četvrtka. Cene predmeta su bile simbolične, i kretale su se od 10 dinara, do 250 dinara, a najbrže su prodate čuvarkuće i viseći uskršnji ukrasi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh