I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Prvi posetioci u AVIV parku najkasnije početkom novembra

Ritejl centar AVIV koji se gradi na izlazu Zrenjanina u pravcu Novog Sada primiće prve posetioce najkasnije početkom novembra.

aviv-zrenjanin3

Prema rečima Danke Gladović, direktorke marketinga AVIV Arlon holdinga, izvođači radova predaće im ključeve do kraja septembra a period od 30 dana biće ostavljen zakupcima da unesu robu i pripreme svoje lokale.

Gladovićeva je danas upoznala gradonačelnika Čedomira Janjića, njegovog zamenika Sašu Santovca i saradnike sa trenutnim aktivnostima na gradilištu.

I Taxi Zrenjanin

– Radovi se odvijaju po planu, gradi se 22.000 kvadrata maloprodajnog prostora u koji će ući mnogi vodeći domaći i međunarodni brendovi. Pored hipermarketa ovde će svoje mesto naći radnje sportske opreme, garderobe, dečije opreme, tehnike, bioskop, zabavni sadržaji, uslužne delatnosti poput menjačnica i apoteka. Imaćemo oko 800 parking mesta i ovo će biti mesto za sve građane Zrenjanina i posetioce sa strane, da mogu da provedu neko vreme ovde sa svojom porodicom, da uživaju u zanimlljivim sadžajima, i obave kupovinu po povoljnim cenama. Mi se trudimo da dovedemo trendove koji cenovno odgovaraju našem tržištu, rekla je direktorka marketinga.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

aviv-zrenjanin2

Odluka AVIV Arlon holdinga da svoju treću investiciju u Srbiji vrednu 30 miliona evra izgradi upravo u Zrenjaninu izvršena je na osnovu potrebe ovog dela Banata za većim maloprodajnim kompleksom.

– Zrenjanin je interesantan zbog svoje istorije, kulture, mentaliteta. U ovom delu Banata ne postoji slično mesto na kom stanovnici Zrenjanina i okolnih mesta mogu da provedu neko vreme, već to rade u Novom Sadu i Beogradu. Odlučili smo se i zbog broja stanovnika, i realno gledano mi na ovoj lokaciji pravimo dodatno još jedan novi centar grada, dodala je Danka Gladović.

aviv-zrenjanin

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izrazio je zadovoljstvo zbog napredovanja radova, istakavši da će AVIV doneti velike promene za grad.

– Izgradnja ovog trgovinskog centra biće prekretnica u samom izgledu ovog dela grada, promeniće se vizura Zrenjanina iz pravca Novog Sada. Nije u pitanju samo trgovački centar, ni samo dovođenje raznih brendova, već obezbeđivanje više stotina radnih mesta na jednom mestu i to je najveći benefit pored svih onih sadržaja koje AVIV park planira da organizuje. Ovo nije projekat od značaja samo za Zrenjanin, već i za region, zaključio je Janjić nakon obilaska gradilišta.

U letnjem periodu od aprila do kraja oktobra u ovom ritejl parku će bar dva puta mesečno biti organizovani različiti sadržaji namenjeni porodici i najmlađima, a jednom do dva puta godišnje biće organizovani veći događaji, u prvom redu koncerti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh