I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Prvi posetioci u AVIV parku najkasnije početkom novembra

Ritejl centar AVIV koji se gradi na izlazu Zrenjanina u pravcu Novog Sada primiće prve posetioce najkasnije početkom novembra.

aviv-zrenjanin3

Prema rečima Danke Gladović, direktorke marketinga AVIV Arlon holdinga, izvođači radova predaće im ključeve do kraja septembra a period od 30 dana biće ostavljen zakupcima da unesu robu i pripreme svoje lokale.

Gladovićeva je danas upoznala gradonačelnika Čedomira Janjića, njegovog zamenika Sašu Santovca i saradnike sa trenutnim aktivnostima na gradilištu.

I Taxi Zrenjanin

– Radovi se odvijaju po planu, gradi se 22.000 kvadrata maloprodajnog prostora u koji će ući mnogi vodeći domaći i međunarodni brendovi. Pored hipermarketa ovde će svoje mesto naći radnje sportske opreme, garderobe, dečije opreme, tehnike, bioskop, zabavni sadržaji, uslužne delatnosti poput menjačnica i apoteka. Imaćemo oko 800 parking mesta i ovo će biti mesto za sve građane Zrenjanina i posetioce sa strane, da mogu da provedu neko vreme ovde sa svojom porodicom, da uživaju u zanimlljivim sadžajima, i obave kupovinu po povoljnim cenama. Mi se trudimo da dovedemo trendove koji cenovno odgovaraju našem tržištu, rekla je direktorka marketinga.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

aviv-zrenjanin2

Odluka AVIV Arlon holdinga da svoju treću investiciju u Srbiji vrednu 30 miliona evra izgradi upravo u Zrenjaninu izvršena je na osnovu potrebe ovog dela Banata za većim maloprodajnim kompleksom.

– Zrenjanin je interesantan zbog svoje istorije, kulture, mentaliteta. U ovom delu Banata ne postoji slično mesto na kom stanovnici Zrenjanina i okolnih mesta mogu da provedu neko vreme, već to rade u Novom Sadu i Beogradu. Odlučili smo se i zbog broja stanovnika, i realno gledano mi na ovoj lokaciji pravimo dodatno još jedan novi centar grada, dodala je Danka Gladović.

aviv-zrenjanin

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izrazio je zadovoljstvo zbog napredovanja radova, istakavši da će AVIV doneti velike promene za grad.

– Izgradnja ovog trgovinskog centra biće prekretnica u samom izgledu ovog dela grada, promeniće se vizura Zrenjanina iz pravca Novog Sada. Nije u pitanju samo trgovački centar, ni samo dovođenje raznih brendova, već obezbeđivanje više stotina radnih mesta na jednom mestu i to je najveći benefit pored svih onih sadržaja koje AVIV park planira da organizuje. Ovo nije projekat od značaja samo za Zrenjanin, već i za region, zaključio je Janjić nakon obilaska gradilišta.

U letnjem periodu od aprila do kraja oktobra u ovom ritejl parku će bar dva puta mesečno biti organizovani različiti sadržaji namenjeni porodici i najmlađima, a jednom do dva puta godišnje biće organizovani veći događaji, u prvom redu koncerti.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh