I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Prvi dan rada kafića – poseta umerena, kafica nikad „slađa“ (FOTO)

Nakon štu su prošle nedelje počeli da rade frizerski saloni i teretane, povratak normalnom životu nakon 7 nedelja karantina ogleda se i u otvaranju kafića.

Zbog mera ograničenja kretanja izostao je i tradicionalni prvomajski uranak, a zbog lošeg vremena nije se desio ni očekivani „drugomajski“.  Ni danas 4. maja vreme nije baš idealno, temperatura je tek 17 stepeni. Da li iz tog razloga ili nekog drugo vezanog uz još uvek aktuelnu epidemiju korona virusa izostala je i neka veća poseta kafićima u centru Zrenjanina.

Ugostitelji su obavezni da poštuju mere propisane za zaposlene i  goste.  Gosti, naši sugrađani sa kojima smo imali priliku da razmenimo reč-dve kažu da su jedva čekali da popiju „prvu“ espreso kafu nakon 7 nedelja ispijanja „domaće“.

I Taxi Zrenjanin

– Trudili smo da se maksimalno poštujemo sve propisane mere tokom vanrednog stanja. Nismo bez potrebe napuštali stan, ponekad bi kafu popili ispred zgrade sa komšijama, naravno svako bi svoju poneo od kuće. Sada sa uživanjem sedimo i ispijamo prvu kafu nakon karantina – kaže Darko jedan od prvih gostiju nakon štu su kafići ponovo počeli da rade.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

 

Nove mere na koje moramo da se naviknemo – konobar sa vizirom i maskom u poslastičarnici „Sport“

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh