I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Prvi dan 13. Sajma INOCOOP u Zrenjaninu

U Zrenjaninu je danas otvoren  međunarodni Sajam inovacija, preduzetništva i kooperacija INOCOOP, koji trinaestu godinu u kontinuitetu okuplja komore, preduzeća, udruženja i zanatlije iz našeg grada, opština u regionu i susednih zemalja. Sajam je otvorila ministarka za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Verica Kalanović  koja je Inocoop nazvala pravim banatskim sajmom koji  kvalitetnim izlagačima iz regiona i inostranstva predstavlja privedu na dobar način.

Tokom tri dana, na ovogodišnjem Inocoopu predstaviće se 28 privrednih komora iz Srbije i iz inostranstva i više od 200 izlagača koji će svoje proizvode i usluge prezentovati sa 70 štandova.

Ovogodišnji sajam će osim raznolikosti izlagača što po delatnostim, tako i po mestima iz kojih dolaze, biti zapažen zbog velikog broja značajnih predavanja koja su izvor razmene iskustava među privrednicima koji nemaju priliku da se često okupe na jednom mestu. Prvog sajamskog dana, organizator Regionalna privredna komora Zrenjanin potpisala je dva značajna sporazuma o saradnji– prvi  sa Mađarsko-srpskom trgovinskom i industrijskom komorom I drugi sa Privrednom komorom regije Hradec Karlova.

Otvaranju sajma su prisustvovali ministar poljoprivrede Goran Knežević, potpredsednik Skupštine AP Vojvodine Branka Belić, gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak.Ovogodišnji Inocoop organizovali su Regionalna privredna komora Zrenjanin, Opšte uduženje preduzetnika i Turistički centar grada.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

MRKŠIĆEVI SALAŠI, PROMOCIJA NOVIH PECIVA

Zemljoradnička zadruga Mrkšićevi salaši je i ove godine tradicionalo imala jedan od najkreativnije uređenih štandova koji je posetioce sajma mamio velikim izborom svežih peciva i mesnih prerađevina. Ova zadruga proslavlja dve decenije poslovanja ove godine i sajam Inocoop se nametnuo kao sjajna prilika za prezentaciju pet novih vrsta peciva : Pite sa sirom, Pite sa sirom i salamom, Ciabatte sa roštiljskom kobasicom, Ciabatte sa vanilom i jagodom i Pogačice s čvarcima. Ovi proizvodi će se nakon prezentacije na sajmu  naći i u prodaji za sve ljubitelje raznovrsnog peciva koje svakog dana izlazi iz pogona za proizvodnju hleba, gotovih i smrznutih peciva Mrkšićevih salaša. Na štandu se našla i čuvena cipovka koja kao i svake godine privuče najviše pažnje.

BALKANIKA, PROMOCIJA ETNO KERAMIKE

Za Centar etno keramike Balkanika ovo je prvo sajamsko predstavljanje u Zrenjaninu, a sudeći po interesovanju posetilaca-biće veoma uspešno. Izuzetnog kvaliteta i vrhunskog dizajna, ovo keramičko posuđe je za nepunih godinu dana osvojilo ljubitelje unikatnog posuđa. Osim što pleni umetničkim izgledom, ovo posuđe ima upotrebnu vrednost a jela koja se spreme u đuvečarama s potpisom Balkanike – prepričavaju se u gradu.

Inocoop će biti otvoren do 1.septembra.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh