I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prva Berza maketa automobila u Zrenjaninu

U nedelju 22. jula na platou ispred Kulturnog centra, biće organizovana prva berza i izložba maketa automobila. Berza će početi u 11 i trajaće do 14 sati. Prema organizatorima, svi oni koji budu želeli da izlože ili prodaju svoje makete, treba da dođu najkasnije do 10,30 časova. U slučaju lošeg vremena, događaj će biti održan u holu Kulturnog centra.

-Za sada ima oko 16 izlagača iz Zrenjanina, Novog Sada, sa područja Beograda i Kule. Ja takođe učestvujem, i ponudiću za prodaju oko 40 modela, pretežno automobila, kaže organizator događaja Vanja Petrović.

Modeli koji su traženi među kolekcionarima jesu stari “majorette”, “matchbox”, “siku”, rađeni u razmeri od 1/55 i 1/60. Ukoliko su u pitanju oni većih razmera od 1/43 pa do 1/18, traže se “burago”, “auto art”, “oto” modeli, i “maisto”.

I Taxi Zrenjanin

-Koliko sam obavešten, najskuplje modele će imati jedan čovek iz Beograda. On na ovakvim događajima pretežno izlaže modele razmere 1/18. Interesovanje vlada i za modelima popularnih marki poput bmw-a, audija… Trebalo bi da na berzi bude ponuđen model marke Audi Q7, rađen u razmeri 1/18. Stavili smo slike maketa kamiona, brodova, vozova, da bi zainteresovani videli da može da se ponudi i to, iako će akcenat biti na autićima, koji će činiti 99 procenata berze. Pošto je prva berza po redu, ne želimo ništa da ograničavamo, želimo prvo da vidimo kakav će biti odziv. Veliku zahvalnost za pomoć pri realizaciji dugujem Kulturnom centru i Vladimiru Đuriću, kao i Goranu Tomiću iz Kancelarije za mlade, rekao je organizator Vanja Petrović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh