I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Završen prvi „ZRBIZNET“ – pročitajte utiske učesnika

Tokom održavanja nove privredne manifestacije „ZRBIZNET”, članovi Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina i predstavnici lokalne samouprave uspeli su da okupe znatan broj privrednih subjekata.

Na jednom mestu štandove su imali stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije i oni koji se bave uslužnim delatnostima, kao i zanatlije.

Cilj manifestacije bio je povezivanje i poboljšanje postojeće komunikacije između malih, srednjih, velikih kompanija i preduzetnika

I Taxi Zrenjanin

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE-POSLODAVCI ZRENJANINA – NOSIOCI NOVOG PRIVREDNOG SAJMA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Unija poslodavaca Zrenjanina je lokalna organizacija, koja broji blizu 160 članica i jedna je od najboljih i najaktivnijih organizacija, koja deluje unutar Unije poslodavaca Srbije. Predsednik Upravnog odbora Goran Nešić se zahvalio gradu Zrenjaninu i svim izlagačima, koji su svojom podrškom i učešćem na ovoj manifestaciji prepoznali značaj povezivanja.

-Sa ovom manifestacijom smo želeli prvenstveno da pomognemo malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima da ostvare nove kontakte, da predstave svoju kompaniju, da se upoznaju sa potencijalnim partnerima kao i sa institucijama podrške kakvi su fondovi, banke i osiguravajuće kuće – istakao je Goran Nešić.

KOMPANIJA „GOMEX“ – SARADNJOM ZA JAČANJE DOMAĆEG I REGIONALNOG TRŽIŠTA

Kao član Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK) i Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, kompanija „Gomex“ se među prvima odazvala da aktivno učestvuje na novoj privrednoj manifestaciji „ZrBizNet – Poveži se!“.

-Cilj našeg učešća na sajmu jeste da se predstavimo svim onim zrenjaninskim preduzetnicima i privrednim subjektima, koji još uvek nisu čuli za nas i da im ponudimo mogućnost zajedničke saradnje. Jedan od naših strateških ciljeva je da dodatno osnažimo zrenjaninski privredni sektor. Korišćenjem lokalnih resursa i angažovanjem lokalnih preduzetnika, mi dodatno jačamo našu privredu i u mogućnosti smo da otvorimo nova radna mesta. Kompanija „Gomex“ je u okviru ovog događaja kroz razne prezentacije i neposredne susrete sa preduzetnicima pokušala da poveća portfolio saradnika i izvođača radova za našu kompaniju, sa ciljem zajedničkih nastupa kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu –  rekao je marketing menadžer kompanije „Gomex“, Nedeljko Golušin.

STUDENTI FAKULTETA „MIHAJLO PUPIN“ VOLONTIRALI 

Veliku pomoć organizatori prvog ZRBIZNET-a imali su od studenata Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“. Studeti su istakli da je ovo za njih veoma dobro iskustvo i da su imali priliku da se upoznaju sa velikim brojem firmi koje bi mogle postati mesto za stručnu praksu ili radno mesto.

SOCIETE GENERALE BANKA – PRIJATELJ „ZRBIZNET“-A

Direktor ekspoziture Societe Generale banke u Zrenjaninu Miljan Lazarević je za naš portal istakao, da su predstavnici banke u našem gradu rado prihvatili da budu prijatelji nove privredne manifestacije i namera im je da i narednih godina pruže pomoć i podršku za održavanje ovakvih i sličnih sajmova.

-Upravo podrška inovacijama i povezivanje preduzetništva su delatnosti, koje odlikuju i našu banku. Iskoristio bih priliku da u okviru obeležavanje 40 godina postojanja Societe Generale banke u Srbiji pomenem naš konkurs pod nazivom „Generator“, koji ima za cilj da izabere i nagradi 40 inovativnih, izvodljivij i održivih preduzetničkih projekata bez obzira na delatnost. Više informacija možete naći na internet stranici www.generator.rs – dodao je direktor.

ITAXI PODRŽAO MANIFESTACIJU

Manifestaciju je podržalo taksi udruženje ITaxi, koje je dodatno predstavilo svoje usluge u okviru štanda Impel i Itaxi

ŠKOLA MENTALNE ARITMETIKE „MALAC GENIJALAC” – MALI, GENIJALNI I USPEŠNI

Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac“ je za vrlo kratko vreme postala veoma popularna kako kod dece, tako i kod njihovih roditelja. Učešćem na „ZRBIZNET”-u, škola se pokazala kao dobar poslodavac i ozbiljan preduzetnik.

-Koliko god delovali mali i genijalni, mi smo jedna ozbiljna ustanova i veoma savesno radimo svoj posao.Što se samemanifestacije tiče, ona je za sve izlagače/poslodavce i posetioce ponudila mnoge edukativne i korisne prateće programe, što će u budućnosti dovesti do umrežavanja i novih poslovnih ideja za sve nas – poručuje Biljana Manić Stojanov, vlasnik franšize Malac Genijalac za Zrenjanin i direktor škole.

 

Uspešna kompanija koja se bavi izradom nameštaja po meri Basicline istakla je da je veoma zadovoljna svojim nastupom na sajmu ZRBIZNET. – Ljudi su sjajno reagovali na našu ponudu i verujemo da smo sklopili dobre poslove, istakao je Zlatko Ankić, direktor i vlasnik kompanije.

Firma “Digiwear” koja se bavi proizvodnjom dečije garderobe predstavila se originalno na ovom sajmu. Naime, posetioci su na licu mesta mogli da vide kako se majice štampaju modernom tehnikom. Posetioci su ovom prilikom mogli da vide i dečije majice sa natpisom Zrenjanin i I ♥️ Zr.

ZRBIZNET 2017 – VIDEO

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh