I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Proteklog vikenda osam saobraćajnih nezgoda i pola miliona dinara materijalne štete

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, od toga, četiri saobraćajne nezgode sa povređenim licima i četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama četiri lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 496.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom – tri, neustupanja prvenstva prolaza – dve, neustupanja prvenstva prolaza i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola – jedna, nepropisne radnje vozilom – jedna i nedržanja bezbednog odstojanja – jedna.

PerSu marketi

– Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 16 učesnika u saobraćaju i izdato je 68 prekršajih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 6 vozača, od toga, 3 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 1 vozač – ostala isključenja i 2 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je oba vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice, kažu u Policijskoj upravi Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh