I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pogledajte današnju prosidbu na Trgu slobode [VIDEO]

Prelep prizor zatekao je danas mnoge Zrenjanince na Trgu slobode, kada su imali priliku da prisustvuju nesvakidašnjoj prosidbi.

Sava Bozokin rešio je da izabranicu svog srca, Jovanu Bošnjak, zaprosi na unikatan i nesvakidašnji način, a sve to pred kamerama i uz pomoć ekipe našeg portala. Kako Sava navodi, ovim gestom je želeo da pokaže koliko mu njegova izabranica znači, i da je njena ljubav najveći prioritet u njegovom životu.

Sa ciljem da nama stvorimo neko bolje sutra i obezbedimo sebi lagodniji život, previše smo se posvetili poslu, i u potrazi za novcem smo donekle izgubili osećaj za nas i one prave vrednosti na koje nikada ne smemo da zaboravimo. Upravo iz tog razloga sam odlučio da pokažem koliko mi je sve ovo važno i pitam Jovanu da mi bude životni saputnik, ispričao je Sava, kome je takođe danas rođendan.

PerSu marketi

Sava je svojoj lepšoj polovini na Trgu slobode priredio kreativno iznenađenje, a nju je pozvao na jedno sasvim obično popodne u centru grada.

Na trgu je dočekalo mnoštvo ruža u obliku srca, sa njim u sredini.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iako je na prvi pogled sve delovalo kao da je odgovor bio ˝DA˝ i prsten je stavljen na Jovaninu ruku, kasnije nam je Jovana javila da je prosidba ipak bila odbijena i zamolila nas da javnosti prenesemo tačnu informaciju.

Pogledajte kako je izgledala prosidba na Trgu slobode

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh