I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prosidba na Visokoj Tehničkoj školi koja je oduševila mnoge

Visoku Tehničku školu strukovnih studija u Zrenjaninu, u utorak 9. maja, zadesio je jedan veoma lep i nesvakidašnji događaj, kada je nakon položenog diplomskog rada, učenica Željka Meržan, u hodniku škole bila zaprošena od strane svog izabranika Siniše Mihajlovića.

Svesni lepote i nesvakidašnjosti tog dešavanja, upravni odbor Visoke škole zajedno sa profesorima i pomoćnim osobljem priredili su mali znak pažnje za gore pomenut par u vidu koktela i simboličnih poklona.

-Kada sam završila sa diplomskim bila sam veoma srećna i samo sam razmišljala o tome kako ću da dođem kući i nakon toga proslaviti jer sam uspešno položila i nisam uopšte slutila da će me čekati takvo iznenađenje. Iskreno, malo sam bila u šoku, ali u onom pozitivnom naravno, kroz smeh priča Željka.

I Taxi Zrenjanin

Prosidba u školi planirana 6 meseci na kraju završena improvizacijom

Kako navodi Željkin izabranik Siniša, o tom potezu je razmišljao i planirao ga veoma dugo.

-Sećam se koliko dugo sam razmišljao o tome i planirao kako će sve to ispasti. Pored višestrukih predomišljaja i promena planova, konačno sam se odlučio da nakon nekoliko meseci, to bude odmah po završetku odbrane njenog diplomskog rada, jer će joj tako ostati jedna lepa uspomena i na veridbu i na završetak studija. Trudio sam se da to bude tajna, a naši zajednički prijatelji su mi pomogli da sve ispadne kako treba. Nakon što je izašla iz kabineta i slikala se sa svima, prikrao sam joj se iza leđa, kleknuo na jedno koleno i izvadio prsten, međutim ona to nije primetila već je krenula ka izlazu. U tom trenutku sam viknuo njeno ime i kada je pogledala u suzama radosnicama mi je prišla i rekla da, vidno srećan ispričao je Siniša.

Ljubav koja se rodila u studentskom domu

Kako većina studenata zna, neke od najvećih ljubavi tokom studentskih dana rađa se upravo u studenskom domu, gde je takođe započeta Željkina i Sinišina priča.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Planiramo da se uzmemo, ali ne još uvek. Želimo prvo da završimo master studije i malo proputujemo i vidimo svet, a onda ćemo se venčati kako dolikuje, kroz smeh su poručili zajedno.

Ispred Visoke Tehničke škole, poručuju da je ljubav jedna lepa i veoma važna stvar i da oni uvek podržavaju ovako lepe gestove mladih ljudi, a naš portal zajedno sa Visokom Tehničkom školom želi sreću Željki i Siniši.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh