I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prosidba na Visokoj Tehničkoj školi koja je oduševila mnoge

Visoku Tehničku školu strukovnih studija u Zrenjaninu, u utorak 9. maja, zadesio je jedan veoma lep i nesvakidašnji događaj, kada je nakon položenog diplomskog rada, učenica Željka Meržan, u hodniku škole bila zaprošena od strane svog izabranika Siniše Mihajlovića.

Svesni lepote i nesvakidašnjosti tog dešavanja, upravni odbor Visoke škole zajedno sa profesorima i pomoćnim osobljem priredili su mali znak pažnje za gore pomenut par u vidu koktela i simboličnih poklona.

-Kada sam završila sa diplomskim bila sam veoma srećna i samo sam razmišljala o tome kako ću da dođem kući i nakon toga proslaviti jer sam uspešno položila i nisam uopšte slutila da će me čekati takvo iznenađenje. Iskreno, malo sam bila u šoku, ali u onom pozitivnom naravno, kroz smeh priča Željka.

I Taxi Zrenjanin

Prosidba u školi planirana 6 meseci na kraju završena improvizacijom

Kako navodi Željkin izabranik Siniša, o tom potezu je razmišljao i planirao ga veoma dugo.

-Sećam se koliko dugo sam razmišljao o tome i planirao kako će sve to ispasti. Pored višestrukih predomišljaja i promena planova, konačno sam se odlučio da nakon nekoliko meseci, to bude odmah po završetku odbrane njenog diplomskog rada, jer će joj tako ostati jedna lepa uspomena i na veridbu i na završetak studija. Trudio sam se da to bude tajna, a naši zajednički prijatelji su mi pomogli da sve ispadne kako treba. Nakon što je izašla iz kabineta i slikala se sa svima, prikrao sam joj se iza leđa, kleknuo na jedno koleno i izvadio prsten, međutim ona to nije primetila već je krenula ka izlazu. U tom trenutku sam viknuo njeno ime i kada je pogledala u suzama radosnicama mi je prišla i rekla da, vidno srećan ispričao je Siniša.

Ljubav koja se rodila u studentskom domu

Kako većina studenata zna, neke od najvećih ljubavi tokom studentskih dana rađa se upravo u studenskom domu, gde je takođe započeta Željkina i Sinišina priča.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Planiramo da se uzmemo, ali ne još uvek. Želimo prvo da završimo master studije i malo proputujemo i vidimo svet, a onda ćemo se venčati kako dolikuje, kroz smeh su poručili zajedno.

Ispred Visoke Tehničke škole, poručuju da je ljubav jedna lepa i veoma važna stvar i da oni uvek podržavaju ovako lepe gestove mladih ljudi, a naš portal zajedno sa Visokom Tehničkom školom želi sreću Željki i Siniši.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh