I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prosidba iz Zrenjanina osvojila pola miliona dinara (VIDEO)

Marijan je u početku bio previše stidljiv da bi prišao Jeleni, međutim kada su konačno postali par, nakon samo šest meseci veze potpuno spontano priredio joj je prosidbu o kojoj je pričao ceo Zrenjanin. Zbog toga su i miraz dobili, kako navodi portal Mondo.

Prosidba Zrenjanin

Prosidba

Sve se kod Marijana Magde i Jelene Macut događalo spontano i bez plana. Upoznali su se na radnom mestu, dopali jedno drugom i simpatisali, ali su bili previše stidljivi za nešto više. Zato je jedan kolega sa posla rešio da posreduje i da ih svuda poziva zajedno, kako bi „pogurao“ stvari.

Plan je uspeo, Marijan i Jelena su započeli vezu, a pet meseci kasnije počeli i da žive zajedno. Jednog lepog prolećnog dana, dok su „krckali“ šesti mesec veze, glavni junak ove priče sedeo je u kafiću sa drugom, uživao u muzici na Korzo festu koji se u tom trenutku održavao u Zrenjaninu i rešio – sad ili nikad!

PerSu marketi

Bez ikakvog prethodnog plana, Marijan se sa drugarom rastrčao po gradu, drug je dogovarao sa muzičarima da podrže čitavu akciju, a Marijan je kupio prsten i pozvao Jelenu da dođe na kafu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zbog čega je Jelena bila ljuta kad ju je pozvao, da li je Marijan imao rezervni plan i kako će potrošiti ovu značajnu sumu novca koju su dobili kao pobednici Frikomovog konkursa, pogledajte u prilogu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh