I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Promocija vojnog poziva održana u Zrenjaninskoj gimnaziji

Potencijalnim budućim učenicima, kadetima predstavljen je vojni poziv, mogućnosti i uslovi pod kojima mogu da se upišu u Vojnu gimnaziju ili Vojnu Akademiju.

Zainteresovani učenici već mogu da konkurišu za Vojnu gimnaziju na konkursu koji je otvoren do 15. marta. Za srednju stručnu vojnu školu, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA konkurs je otvoren od 15. februara do 31. marta,  a svi podaci mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane.

 

Fordomanija

Mogućnosti i uslove studiranja kao i buduću perspektivu ukoliko se opredele za vojni poziv gimnazijalcima su predstavili kadeti Vojne akademije, predstavnici Univerziteta odbrane, kapetan Branislav Krstović i major Vlastimir Radivojević načelnik Centra Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu.

– Zainteresovani učenici, budući kadeti moraju da ispune opšte i posebne uslove iz ponuđenih konkursa. Moraju da znaju da su to škole koje upisuju najbolji kadar, da pružaju vrhunsko obrazovanje ali isto tako garantuju i siguran i stalan posao i pružaju permanentne uslove za daljnje usavršavanje i napredovanje – izjavio je kapetan Branislav Krstović iz kadetske brigade Vojne Akademije zadužen za promociju vojnog poziva prilikom obraćanja učenicima Zrenjaninske gimnazije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh