I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Promocija knjige „Podnebesje“ u ponedeljak u Kulturnom centru

U ponedeljak 19. oktobra, održaće se promocija knjige „Podnebesje – Sve djevojke vrane i svrake, ja tica lastavica“ , u Kulturnom centru, sa početkom u 19h. Autorka knjige je mr Branka Jajić.

„Podnebesje“

Knjiga predstavlja zbirku priča, u kojima je prikazan život autorke, u različitom starosnom dobu. Opisani su događaji  iz detijnstva, mladosti i zrelog doba. U pričama se prepliću stvarnost i mašta, životne činjenice i imaginacija. U priči  „Sreća i nesreća“ prikazano je autorkino emotivno stanje, nakon zadobijenih povreda 2018. godine, prilikom nezgode na manifestaciji „Banatska priča „. U nastavku tragedije  je izgubila supruga, ljubav svoga života. U međuvremenu, svoje stanje opisuje kao bitisanje između smrti i života, između neba i zemlje…

PerSu marketi

O knjizi će pored autorke govoriti i recezentkinje mr Milena Bečejac i Jovana Todorović , direktor i glavni urednik lista „Zrenjanin“, Dalibor Bubnjević, i direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Milan Bjelogrlić. Predviđen je i prigodan kulturno umetnički program.

Organizaciona podrška:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Banatska bajka“ – Grad Zrenjanin, Kulturni centar Zrenjanin, Turistička organizacija grada Zrenjanina, „IP Media 023“ i prijatelji.

Medijski pokrovitelji su List „Zrenjanin“ i „KTV“ Zrenjanin.

 

Ulaz je slobodan, uz obavezno nošenje maski i poštovanje neophodnih mera zaštite.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh