I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Promocija knjige Dejana Patakija – „Dva i po dečaka“

Promocija knjige Dejana Patakija – „Dva i po dečaka – Priče o roditeljstvu iz ugla jednog tate“ biće održana 5. oktobra u 18 časova, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanin.

Pored autora na promociji će govoriti i psiholog, Milica Velimirović, a moderatorka večeri biće novinar Prve TV, Sandra Zekić.

Promocija ima i humanitarni karakter jer „deo novca od prodaje knjige će biti namenjen kupovini stvari za odeljenje hematologije i onkologije u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, zbog toga što tamo dane i noći provode superheroji i njihovi roditelji“ –navodi se na koricama knjige.

PerSu marketi

Knjiga je nastala kao zbir tekstova koji su se prvo pojavljivali na roditeljskom portalu „Bebac“ a kasnije i na autorovom ličnom blogu. Knjiga je izbor tekstova u kojoj se opisuju roditeljske avanture i izazovi u odrastanju dva sina – Luke i Viktora, iz perspektive jednog tate.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tekstovi su iskreni, pisani tako da se svaki roditelj može prepoznati u opisanim situacijama. Knjiga nije uputstvo, više podrška za momente borbe protiv grčeva, rast zubića, prvih dana u vrtiću…Pataki piše o roditeljstvu iz ugla jednog tate, krajnje iskreno, ponekad duhovito.

Kao bloger i autor tekstova, bio je angažovan i od strane UNICEF-a za kampanju „Svaki trenutak je važan“.

Knjiga je objavljenja  uz finansijsku pomoć porodica Miličić i Krasić – naših proslavljenih sportista i roditelja. Uvod u knjizi napisao je Marko Dražić iz redakcije NJUZ-a, dok su reči podrške potpisali Slađana Crvenkov patronažna sestra, Danka Todorović ispred Školice za trudnice „Mamim san“ i Maja Tadić Simonović, bivša urednica portala „Bebac“.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh