I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Vučić: Ima važnijih problema od promene imena grada – rešavajte fabriku vode (VIDEO)

Dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića novinari su videli kao priliku da postave pitanje o aktuelnoj situaciji u Zrenjaninu vezanoj za promenu naziva grada.

-Nisam se time bavio, danas sam tek pitao Čedomira Janjića o čemu se radi. Ja stvarno mislim da u ovom trenutku ima mnogo važnijih problema koje treba da rešavamo i nadam se da su razumeli ovu moju poruku, ali na kraju – na građanima je. Ako građani žele, njihova stvar, ljudi u Zrenjaninu neka odlučuju kako žele, rekao je Vučić obrativši se potom gradonačelniku Zrenjanina sugestijom da se treba pozabaviti prvo pitanjem visoke cene grejanja u Zrenjaninu i konačno rešavanjem pitanja pijaće vode.

Na pitanje novinara da prokomentariše zastoj u izgradnji fabrike vode, Vučić je rekao da nije upućen u ovaj problem i da je zamolio premijerku Anu Brnabić da ga što pre reši.

I Taxi Zrenjanin

– Zamolio sam premijerku da se pozabavi time i da to reši, to je jedino što mogu da vam kažem i nadam se da će biti rešeno u najkraćem mogućem roku. Nemojte mene u lokalne političke igre, ne umem ja na to da vam odgovorim kao što ne umem ni za ime grada. Rekao sam vam sve što znam, ne znam ni ko je investitor ni šta su pregovarali, istakao je Vučić naglasivši da će se on baviti drugim pitanjem – izgradnjom puteva, odnosno brzih saobraćajnica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Činjenica da po Zakonu o komunalnim delatnostima privatne firme nemaju pravo da prečišćavaju vodu, već duže vreme stoji kao prepreka puštanju u rad izgrađene fabrike vode. Premijerka je krajem januara tokom posete Zrenjaninu izjavila da će se Vlada Republike Srbije i Pokrajinska vlada pružiti svu moguću podršku Gradu Zrenjaninu da se taj problem što brže reši, ali konačno rešenje se i dalje ne nazire.

Aleksandar Vučić o izgradnji puta:

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh