I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prolećno ulepšavanje kože u salonu Danijela In

Lepa frizura koju uvek dobijemo u salonu Danijela In čini čuda dobrom raspoloženju. Međutim, svesne činjenice da je to samo jedan deo ulepšavanja koji sebi možemo da priuštimo, raspitale smo se i za ostale vrste usluga ne bismo li na jednom mestu obavile sve. Razmišljajući o predstojećim toplim danima koji nas očekuju, i laganoj garderobi, brzo smo prihvatile predlog za depilaciju toplim voskom. Zakazale smo termin za naredni dan i usput dobile izuzetno koristan savet koji govori o tome koliko je briga za svakog klijenta u ovoj kući lepote važna.

–Preporuka je da se dan pre depilacije uradi temeljni piling kako bi se odumrle ćelije kože odstranile i samim tim vosak bolje obuhvatio dlačice. Taj jedan dan ranije neophodan je i da bi se koža potpuno odmorila od pilinga – pojasnila nam je vlasnica salona Danijela Ivkov, koja je svoje dugogodišnje iskustvo  pretočila u pravu zbirku korisnih saveta. U salonu Danijela IN radi se depilacija lica, nogu, ruku, stomaka, leđa, pazuha i prepona, a po želji se može odabrati hladna ili topla depilacija. Na dobro pripremljenoj koži pažljivo nam je odrađena depilacija nogu, i tek što  je ženski deo IloveZrenjanin tima želeo da se zahvali za sjajan efekat i pažljivo uklanjanje , saopšteno nam je da smo upravo mi prve koje otpočinju novu akciju ovog modernog salona. Uz depilaciju celih nogu, dobile smo gratis depilaciju ruku! Nakon željenog i iznenadnog nagradnog tretmana, jasno je bilo da smo otvorile jednu novu sezonu za sve one koji vole glatku i negovanu kožu.

Tu nije bio kraj ulepšavanju jer smo se prepustile ulepšavanju stopala, pedikir usluzi koja je u ovom salonu izuzetno tražena. Skidanje „mrtve“ kože sa peta daće nam onaj osećaj „kad hodaš, ne zastajkuješ i zemlju ne dodiruješ…“ pomislile smo pre početka tretmana.  Za vrlo kratko vreme rezultati su bili vidljivi a finiš u vidu modernog ciklama roze laka za nokte tog dana je bio „tačka na i“. Kreativno crtanje po noktima ostavljamo za sledeći put, kao razlog da dođemo i ponovo otkrijemo nešto novo…

Pre toga, u salon lepote Danijela In vratićemo se već za dva dana, kada se koža odmori od depilacije, da u solarijumu „nabacimo“ preplanulu boju, a onda pravac u grad, po neki kratki komad odeće jer lepu i negovanu kožu ne treba skrivati!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prekopirajte naše zadovoljstvo, iskoristite akciju GRATIS depilacije ruku ako prethodno zakažete depilaciju celih nogu, sve do kraja maja!

Salon lepote DANIJELA IN, Save Tekelije 42(naselje Lesnina), 063.876.00.80

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh