I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Prolećni sajam cveća ulepšao subotu u Zrenjaninu

„Prolećni sajam cveća“ koji tradicionalno organizuje kompanija „Gomex“ organizovan je danas ispred njihovog najvećeg trgovinskog objekta „Total“ gde je nekolicina proizvođača cveća izložila najreprezentativnije primerke svog rada i hobija.
Na sajmu su učestvovali samostalni proizvođači iz Zrenjanina i okolnih naselja, cvećara „Daruši“ i učenici smera hortikulture srednje Poljoprivredne škole „Servo Mihalj“.
Izložba najrazličitijh vrsta baštenskog i sobnog cveća i cvetnih aranžmana bila je prodajnog karaktera i privukla je brojne sugrađane.
proleće1
„Tokom ovog sajma cene izloženog cveća su niže nego inače – što i jeste njegova suština. Iz tog razloga, sajmovi koje organizujemo karakterišu bogata ponuda i velika posećenost“, rekla je za naš portal Bojana Nićetin, marketing menadžer kompanije Gomex.
Cvećara „Daruši“ predstavila je danas kupcima deo bogatog prodajnog asortimana.
proleće2
„Danas smo izložili puno vrsta Begonija – od obične, preko Bolivijske pa sve do „Dragon wings“ begonije, koja je sve traženija. Pored toga imamo i različite cvetne aranžmane, Engleske muškatle, Labelije, Impatije i mnoge druge vrste cveća koje upotpunjuju našu ponudu“, rekla nam je Leona Kamraš ispred cvećare „Daruši“.
Bogata ponuda i niže cene od uobičajenih, uticale su da i ovogodišnji „Prolećni sajam cveća“ prođe uspešno. Svojim kućama zadovoljni su otišli  i kupci i prodavci.

  • Divider

  • Divider
Na vrh