I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Prolećna akcija podele garderobe i namirnica starijim sugrađanima

U okviru prolećne akcije posete starim licima, volonteri Osnovne organizacije Crvenog krsta Mužlja podelili su garderobu i pakete namirnica osobama treće dobi.

Predsednik OO Crveni krst Mužlja, Karolj Salma je nakon današnjeg obilaska domaćinstava istakao da su u nastavku akcija koje su započete prošle godine, uspeli da pomognu onim meštanima koji žive sami ili su veoma bolesni, a od male penzije i nakon plaćanja računa, jedva da imaju sredstava da kupe osnovne namirnice.

I Taxi Zrenjanin

-Dobri ljudi velikog srca prepoznali su značaj ove akcije i pružili pomoć u vidu donacija osnovnih namirnica, koje su naši volonteri podelili onima kojima je pomoć neophodna. Mali znak pažnje je svima dobrodošao, a posebno našim starim sugrađanima – izjavio je Salma.

Poseta je realizovana uz podršku Odbora za socijalna pitanja Saveta Mesne zajednice i Crvenog krsta Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

HUMANITARNA AKCIJA U VIDU PODELE OBUĆA I ODEĆA ZA SOCIJALNO UGROŽENE MEŠTANE

Osnovna organizacija Crvenog krsta Mužlja, u saradnji sa Udruženjem starosnih i invalidskih penzionera, organizovala je prolećnu humanitarnu akciju u vidu podele obuće i odeće za socijalno ugrožena i stara lica.

Cilj ovih dobrih dela jeste da se pomogne onim meštanima, koji žive u veoma teškim uslovima, starim i bolesnim licima, ali i onim višečlanim porodicama i deci, čiji su roditelji nezaposleni ili rade u okviru sezonskih poslova.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh