I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Projekat Srednjoškolci za srednjoškolce 8. put

Srednjoškolci iz nekoliko zrenjaninskih škola u parku „Čokliget“ snimili su promotivni spot povodom osme godine realizacije projekta „Srednjoškolci za srednjoškolce“.

Tema koja se provlači kroz ovaj spot je „Da možeš da se baviš nečim na jedan dan, čime bi se bavio?“ Zajednička ideja i cilj je da pokažu ljudima da i oni  postoje i da mogu da urade mnogo toga, počevši od malih stvari pa do  značajnih promena za naš grad.

Srednjoškolci za srednjoškolce – “Social Day”

Srednjoškolci za srednjoškolce  je koncept koji se primenjuje u više zemalja sveta i  poznat je kao “Social Day”.

Bazira se na srednjoškolskom aktivizmu i društveno odgovornom poslovanju preduzeća. Projekat je prvi put realizovan 1962. godine u Švedskoj, da bi se potom proširio na Norvešku, Dansku, Finsku, Nemačku, Italiju, Holandiju i SAD. Projekat „Srednjoškolci za srednjoškolce“ prvi put je realizovan u Srbiji 2010. godine i od tada ga realizuje Unija srednjoškolaca/ki Srbije (UNSS).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

UNSS veruje da je vreme da mladi preuzmu odgovornost i inicijativu za rešavanje svojih problema!
Projekat je u toku prethodnih godina uspešno realizovan, a koncipiran je tako da određeni broj srednjoškolaca/ki jednog dana u toku školske godini ne pohađa nastavu, već ide na praksu u privatna i javna preduzeća i na taj način promoviše srednjoškolski aktivizam.

20. aprila po osmi put, se održava projekat „Srednjškolci za srednjoškolce“ i  svi srednjoškolci mogu da se priključe, i da ove godine Dušica Piperski realizuje projekat u Zrenjaninu. Kontakti za prijavu putem Instagrama su : @piperskaa @srednjoskolci @ervinkovac #SzS8.

http://www.srednjoskolci.org.rs/    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008641081491

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh