I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Projekat „Obukom do zaposlenja“ – prijava kandidata produžena do 10. oktobra

 

Rok za prijavu kandidata za učešće u projektu “Obukom do zaposlenja” produžen je do četvrtka, 10. oktobra, a početak obuke planiran je za 14. oktobar, saopšteno je juče u Gradskoj kući. Projekat  sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina, a finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 

Fordomanija

 

Projekat „Obukom do zaposlenja“, podrazumeva obuku 20 mladih sa područja Zrenjanina za zanimanje zavarivača, koje je, inače, deficitarno na tržištu rada. Ministarstvo je kao podršku obezbedilo 1,7 miliona, a projekat je vredan 2,12 miliona dinara.

Predstoji realizacija tog projekta, a ovom prilikom Grad Zrenjanin i Tehnička škola pozivaju sve potencijalne kandidate, nezaposlene mlade osobe, da iskoriste produženi rok i prijave se za besplatnu obuku zavarivača elektrolučnim MIG/MAG postupkom.

Detaljni uslovi za konkurisanje mogu se preuzeti u prilogu na ovoj stranici, a mogu konkurisati nezaposleni sa teritorije Grada Zrenjanina (uključujući i naseljena mesta) starosti od 18 do 30 godina, koji ispunjavaju zdravstvene uslove za obrazovni profil bravar – zavarivač, koji nisu krivično kažnjavani, kao i da imaju najmanje završeno osnovno obrazovanje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Konkurs je otvoren do četvrtka, 10. oktobra 2019. godine, a selekciju korisnika obaviće komisija formirana od predstavnika grada Zrenjanina i Tehničke škole. Odabrani kandidati biće obavešteni o prijemu u program na osnovu podataka iz popunjenih formulara.

Izvor: www.zrenjanin.rs
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh