I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Projekat „Obukom do zaposlenja“ – prijava kandidata produžena do 10. oktobra

 

Rok za prijavu kandidata za učešće u projektu “Obukom do zaposlenja” produžen je do četvrtka, 10. oktobra, a početak obuke planiran je za 14. oktobar, saopšteno je juče u Gradskoj kući. Projekat  sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina, a finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 

I Taxi Zrenjanin

 

Projekat „Obukom do zaposlenja“, podrazumeva obuku 20 mladih sa područja Zrenjanina za zanimanje zavarivača, koje je, inače, deficitarno na tržištu rada. Ministarstvo je kao podršku obezbedilo 1,7 miliona, a projekat je vredan 2,12 miliona dinara.

Predstoji realizacija tog projekta, a ovom prilikom Grad Zrenjanin i Tehnička škola pozivaju sve potencijalne kandidate, nezaposlene mlade osobe, da iskoriste produženi rok i prijave se za besplatnu obuku zavarivača elektrolučnim MIG/MAG postupkom.

Detaljni uslovi za konkurisanje mogu se preuzeti u prilogu na ovoj stranici, a mogu konkurisati nezaposleni sa teritorije Grada Zrenjanina (uključujući i naseljena mesta) starosti od 18 do 30 godina, koji ispunjavaju zdravstvene uslove za obrazovni profil bravar – zavarivač, koji nisu krivično kažnjavani, kao i da imaju najmanje završeno osnovno obrazovanje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Konkurs je otvoren do četvrtka, 10. oktobra 2019. godine, a selekciju korisnika obaviće komisija formirana od predstavnika grada Zrenjanina i Tehničke škole. Odabrani kandidati biće obavešteni o prijemu u program na osnovu podataka iz popunjenih formulara.

Izvor: www.zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh