I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prezentovanje programa sufinansiranja inovacija malih i srednjih preduzeća od strane inovacionog fonda

U Startit Centru Zrenjanin će u petak, 17. maja sa početkom u 14 h biti održana prezentacija dva programa podrške inovacijama malih i srednjih preduzeća. Svi prisutni će imati prilike da čuju više o program sufinansiranja inovacija namenjenog mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna značajna finansijska sredstva za realizaciju razvojnog ciklusa tehnoloških inovacija.

O programu

Od 28. marta tim Fonda za inovativnu delatnost je ponovo otvorio javni poziv za programe podrške inovacijama malih i srednjih preduzeća — Program ranog razvoja i Program sufinansiranja inovacija.

Program ranog razvoja namenjen je mikro i malim preduzećima, koja posluju ne duže od tri godine, a koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu. Inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 80 hiljada evra.

PerSu marketi

Program sufinansiranja inovacija namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna značajna finansijska sredstva za realizaciju razvojnog ciklusa tehnoloških inovacija i pokrivanje visokih troškova za prenos istraživanja u komercijalno održiv proizvod. Inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 300 hiljada evra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U 2019. godini opredeljeno je 4,1 milion evra za ova dva programa iz IPA projekta ‚‚Razvoj novih proizvoda i usluga kroz komercijalizaciju istraživanja u malim i srednjim preduzećima”.

Javni poziv je otvoren do 1. jula 2019. godine.

Prijava

Tim Fonda detaljno će predstaviti ova dva programa u Startit Centru Zrenjanin u petak, 17. maja, u 14 časova (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Broj polaznika je ograničen, zato svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh