I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Program čišćenja ulica u gradu

Zimska služba JKP „Čistoća i zelenilo“ od subote je u trećem stepenu spremnosti što podrazumeva čišćenje ulica prvog stepena održavanja odnosno najprioritetnije površine, a to su plava zona (uži centar grada), mostovi, biciklističke staze i trotoari duž magistrale i Bulevar Veljka Vlahovića – saopšteno je našem portalu iz tog preduzeća.

Zimska služba do sada je 10-tak puta čistila površine koje su u programu održavanja. U nedelju, 09.12.2012.g., radilo se na razgrtanju snega na trotarima u centru, u ulici Koče Kolarova, magistrali, Bulevaru Veljka Vlahovića, na mostovima koji su u programu održavanja i ostlim mestima. U subotu su čišćene biciklističke staze, a u noći između nedelje i ponedeljka zimska služba je bacala mešavinu soli i rizle u Plavoj zoni, mostovima, autobuskim stajalištima i prelazima na magistrali koji su prošireni. Juče je zimska služba čistila sneg po školama, vrtićima, ustanovama od javnog značaja – Hitna pomoć, bolnica, pošta – dodaje se u saopštenju.

Za održavanje grada u zimskom periodu ovo preduzeće je angažovalo veći broj radnika – njih 50, a u upotrebi je veliki broj različite mehanizacije. Obezbeđene su dovoljne količine kamenog agregata i soli koja se nalazi u spremnicima, na nekoliko lokacija u gradu. U njima se odlaže po 1000kg soli i zahvaljujući njima obezbeđuje se efikasniji rad zimske službe.

I Taxi Zrenjanin
Prioritet održavanja u zimskoj službi imaju ulice I prvog stepena održavanja (uži centar) i svi mostovi iz programa održavanja, javno prometne površine uz magistralu, ostale javno prometne površine iz programa iz II stepena održavanja, kao i ulice III stepena održavanja po nalogu nadzornog organa.

Zimska služba JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, radi u periodu od 15. novembra do 15. marta

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh