I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Proglašen bankrot u sečanjskom Transpetrolu

TranspetrolPrivredni sud u Zrenjaninu nije usvojio izmenjeni Plan reorganizacije nad stečajnim dužnikom „Transpetrol“ doo, iz Sečnja, podnet od strane predlagača bivšeg vlasnika, već je proglašen bankrot.

Izmenjeni plan reorganizacije bivšeg vlasnika Branka Samardžića iz Sečnja nije prihvaćen, jer nije dobio potreban broj glasova prisutnih poverilaca.

Kako je konstatovao stečajni sudija Radovan Radojčić, dalji stečajni postupak nad stečajnim dužnikom sprovodiće se bankrostvom i unovčavanjem imovine.

Na današnjem ročištu naloženo je stečajnom upravniku Dragici Arsić da u roku od 15 dana od dana prijema rešenja, odredi način unovčavanja stečajne mase, bilo prodajom kao pravnog lica, celokupne imovine ili po funkcionalnim celinama, te da pristupi proceni imovine stečajnog dužnika.

Fordomanija

Stečajni upravnik je, pre glasanja poverilaca na današnjem ročištu, iznela mišljenje da plan reorganizacije nije realno izvodljiv, da ne sadrži troškove proizvodnje i da su nesigurni izvori prihoda i prodaje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Posle izjašnjavanja poverilaca prvog i drugog reda, stečajni sudija je konstatovao da nije bilo dovoljno glasova da se plan usvoji.

Stečaj u „Transpetrolu“ otvoren je 7. novembra 2011. godine, na zahtev „Mrkšićevih salaša“ iz Srpskog Itebeja, jednog od većih poverilaca.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh