I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Prodavnica za prodaju kanti i kontejnera

U okviru Rasadnika JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, radi i specijalizovana prodavnica u kojoj se po najpovoljnijim cenama u gradu može kupiti baštenska galanterija – plastične i keramičke saksije za cveće, oprema za zalivanje bašta, zemlja, prihrana za cveće i dr.

kantekontejner

Takođe, u prodavnici mogu da se kupe i plastične kante za odlaganje kućnog otpada zapremine 120 litara (cena 3.400,00 dinara sa PDV-om) i 240 litara (cena 5.150,00 dinara sa PDV-om). U pitanju su visokokvalitetne, austrijske kante koje su livene iz jednog odlivka, pa kao takve imaju i veći stepen otpornosti na udarce koji se javljaju prilikom ručnog istovara kućnog otpada, kao i na visoke i niske temperature.

Ovo je i jedino mesto u gradu gde se mogu kupiti i kontejneri za odlaganje otpada zapremine 1.1 m3 (39.800,00 dinara sa PDV-om) i metalni kontejneri od 5 m3 (93.220,00 dinara sa PDV-om). Građanima je na raspolaganje i prodaja putem čekova na tri mesečne rate.

I Taxi Zrenjanin

Radno vreme podavnice je radnim danima od 07.00 do 15.00 časova, a informacije se mogu dobiti i putem telefona na broj 023/562-107 ili lično dolaskom u Radničku ulicu bb (naselje Šumica).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RADNO VREME RASADNIKA

Radno vreme rasadnika, radnim danima i subotom je u periodu od 7 – 15 časova. (nema više dežursrtava u toku kojeg su da građani mogli da dođu do 17 časova). Informacije se mogu dobiti i putem telefona:023/562-107.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh