I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Prodaje se zrenjaninski „BEK“

Prva prodaja nepokretnosti Industrije mesa BEK u Zrenjaninu, a javno nadmetanje zakazano je za 26. novembar.

BEK

Sud je zaključak o prodaji doneo, po sudiji Jelici Baković, kako bi se namirila potraživanja poverilaca, a kako je navedeno predmet javne prodaje su samo cele parcele, i na tom, prvom javnom nadmetanju, početna cena iznosi 60 odsto od utvrđene vrednosti.

Kupcima će biti ponuđena zgrada u ulici Beogradska 44, a u kojoj se nalaze proizvodni pogon, upravna zgrada, restoran, kuhinja i drugo, a koja je sazidana na zemljištu u državnoj svojini površine na kojem dužnik ima pravo korišćenja.

PerSu marketi

Ukupna površina zgrade je blizu 20.000 kvadratnih metara, a ukupna procenjena tržišna vrednost objekta iznosi 257,5 miliona dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na prodaji je i tridesetak pomoćnih zgrada, u sklopu fabričkog kruga, u kojima su bili magacini, portirnica, koridori za stoku, a sve one prodaju se pojedinačno.

Zrenjaninski BEK jedna je od nekada najpoznatijih fabrika koja je poslovala u okviru Kombinata „Servo Mihalj“, osnovana je 1956. godine i zapošljavala je 1.000 radnika, ali je 2006. usledila loša privatizacija, a zatim loše poslovanje, dugotrajna blokada računa i stečaj.

Izvor: Beta

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh