I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Prodaja žitištanskog „Agroživa“ 17. februara

Prodaja imovine kompanije za proizvodnju i preradu živinskog mesa Agroživ iz Žitišta zakazana je za 17. februar, da bi se namirila potraživanja firme Novi Bek iz Beograda, objavljeno je na sajtu Privrednog suda u Zrenjaninu.

agroziv

Popis i procena stvari izvršena je krajem 2014. godine, a medju popisanim stvarima su proizvodne mašine za klanje i čerupanje, otkoštavanje, hladjenje, sortiranje koje čine jednu proizvodnu liniju, ukupne procenjene vrednosti 314,7 miliona dinara.

Početna cena iznosiće 60 odsto od procenjene vrednosti, a pravo učešća imaju sva zainteresovana lica koje do dana održavanja ročišta kod izvršitelja polože jemstvo u iznosu od jedne desetine utvrdjene vrednosti imovine koja je predmet prodaje.

I Taxi Zrenjanin

To nije prva prodaja, jer su izvršitelji već sprovodili prodaje „Agroživa“ i tada su predmet prodaje, izmedju ostalog, bili automobili i ugostiteljski objekat u vlasništvu te kompanije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za ovu sedmicu zakazano je još jedno javno nadmetanje gde će biti ponuđeni računari, televizori, štampači, ali i usisivač i pegla.

Vlasnik Agroživa je Javno preduzeće Srbijagas, a to nekada uspešno preduzeće za preradu pilećeg mesa zapao je u ozbiljne poslovne probleme, proizvodnaja je obustavljena, a pogone je zakupila beogradska firma Mibras.

Izvor: Beta

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh