I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Prodaja žitištanskog „Agroživa“ 17. februara

Prodaja imovine kompanije za proizvodnju i preradu živinskog mesa Agroživ iz Žitišta zakazana je za 17. februar, da bi se namirila potraživanja firme Novi Bek iz Beograda, objavljeno je na sajtu Privrednog suda u Zrenjaninu.

agroziv

Popis i procena stvari izvršena je krajem 2014. godine, a medju popisanim stvarima su proizvodne mašine za klanje i čerupanje, otkoštavanje, hladjenje, sortiranje koje čine jednu proizvodnu liniju, ukupne procenjene vrednosti 314,7 miliona dinara.

Početna cena iznosiće 60 odsto od procenjene vrednosti, a pravo učešća imaju sva zainteresovana lica koje do dana održavanja ročišta kod izvršitelja polože jemstvo u iznosu od jedne desetine utvrdjene vrednosti imovine koja je predmet prodaje.

PerSu marketi

To nije prva prodaja, jer su izvršitelji već sprovodili prodaje „Agroživa“ i tada su predmet prodaje, izmedju ostalog, bili automobili i ugostiteljski objekat u vlasništvu te kompanije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za ovu sedmicu zakazano je još jedno javno nadmetanje gde će biti ponuđeni računari, televizori, štampači, ali i usisivač i pegla.

Vlasnik Agroživa je Javno preduzeće Srbijagas, a to nekada uspešno preduzeće za preradu pilećeg mesa zapao je u ozbiljne poslovne probleme, proizvodnaja je obustavljena, a pogone je zakupila beogradska firma Mibras.

Izvor: Beta

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh