I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kako zaraditi od prodaje fotografija na internetu

U Startit Centru Zrenjanin vas ovog četvrtaka, 20. aprila u 19h očekuje predavanje o tome kako je naš zrenjaninac postao uspešan frilenser i kako je moguće izgraditi svoj portfolio i postići odličnu zaradu od prodaje stock fotografija na internetu. Branislav Nenin će vam pričati o svom iskustvu i konkretnim koracima kao i izazovima sa kojim se možete susretati u ovom poslu.

Stock fotografije za neupućene su sve one skoro pa savršene fotografije koje se koriste najčešće u advertisingu, ali i za mnoge druge prilike gde je jednostavno lakše kupiti fotografiju koja vam se uklapa u bilbord, sajt, ili zid nekog marketa npr. nego je sam uslikati, pronaći modela.

Ovaj vid zarade čest je kako u svetu tako i među mnogim sugrađanima.

Tema predavanja :

PerSu marketi

PRODAJA STOCK FOTOGRAFIJA

Branislav Nenin je profesionalni fotograf i radi na freelance projektima kao foto retušer i postao je top rated na Upworku, a trenutno se bavi prodajom stock fotografija na poznatim sajtovima za prodaju fotografija kao što su Shutterstock i Fotolia. Njegove radove možete pogledati na branislavnenin.com.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Branislav Nenin – predavač

Na ovom meetupu imaćete prilike da čujete konkretne savete i primere koji će vam pomoći ukoliko želite da se bavite komercijalnom prodajom fotografija.

Branislav će pričati o tome koji zahtevi moraju biti ispunjeni kako bi vaša fotografija bila primljena na jedan od stock sajtova, kako proći prijemni stock agencija, koji su trendovi u fotografiji, kako povećati procenat upotrebljivih fajlova sa fotografisanja kao i koji je proces manipulacije fajlovima od samog fotografisanja do krajnjeg proizvoda.

Takođe, saznaćete i njegovu postojeću strategiju kačenja fotografija, kao i koji detalji mogu olakšati organizaciju posla i ceo proces.

Neke od njegovih fotografija koje prodaje na stock sajtovima:

Prijava

Meetup je zakazan za četvrtak, 20. aprila u 19h u prostorijama Startit Centra Zrenjanin. Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na adresi Trg slobode 7 (u zgradi Pozorišta na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh