I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Problem sa vodosnabdevanjem i sutra od 8 do 13h

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su tokom današnjeg dana uspešno sanirale deo kvara na delu vodovodne mreže na samom izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

Primarni cilj je postignut, stvoreni su uslovi da se obezbedi vodosnabdevanje grada, ali ovom intervencijom radovi na sanaciji kvara nisu završeni zbog čega će biti nastavljeni i sutra, 18. septembra, od 8 časova.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ kažu da će doći do značajnijeg pada pritiska u mreži, a u višespratnicama i u obodnim delovima grada može doći do potpunog prekida vodosnabdevanja.

Fordomanija

Planirano je da sutrašnji radovi počnu u 8h, a procene su da bi oni mogli biti završeni oko 13h.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Ukoliko dođe do nepredviđenih dešavanja i pomeranja vremena završetka radova, o tome ćemo blagovremeno obavestiti javnost putem našeg sajta i fejsbuk stranice. Pozivamo sugrađane da za sutra obezbede dovoljne količine vode za pomenuti period trajanja radova i zahvaljujemo im se na strpljenju i razumevanju – kažu u „Vodovodu i kanalizaciji“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh