I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Prizori koje ćemo zapamtiti – dan posle velike oluje (4 SLIKE)

Društvene mreže sinoć su preplavile fotografije posledica velike oluje koja je protutnjala kroz Zrenjanini okolna mesta.

Najviše je bilo polomljenih grana, oborenih stabala, porušenog javnog mobilijara, ali „letele“ su crepovi pa i čitave krovne konstrukcije. Međutim, slika srušenog silosa u Botošu ostavila je ipak najsnažniji utisak o jačini olujnog vetra.

– Jučerašnje nevreme je nanelo veliku štetu na mnogim objektima u Botošu. Najveću štetu je pretrpela Zemljoradnička zadruga ‚‚Matica“ čiji je silos skoro sravnjen sa zemljom. Takođe, ima iskrivljenih bandera, polomljenih crepova, odnetih krovova… Vetar je bio takve siline da je čupao debla oraha iz zemlje. Srećom, nije bilo povređenih, a mnoge kuće su ostale bez struje, pa tako ni dan nakon oluje mesna zajednica, mesna kancelarija i stanica policije nemaju struju, a mnoge kuće u selu kao i škola, imaju samo jednu fazu, izjavio je predsednik MZ Botoš, Zoran Ilijašev.

foto: Stanko Miočinović

Fordomanija

Jednom delu zgrade Vodotornja od juče nedostaje deo konstrukcije:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Fotografija koja takođe oslikava nemilosrdnost jučerašnjeg nevremena jeste i ona iz sela Klek koja prikazuje oboreni hrast star preko 100 godina.

Foto: facebook/Klek

Tokom celog dana u samom gradu mogle su se videti ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ koje od juče raščišćavaju teren. Nakon pomeranja onih stabala koja su pala ili bila sklona padu i ugrožavanju bezbednosti ljudi i saobraćaja, prionuli su na prikupljanje polomljenih grana kojih ima u svim naseljima.

NEVREME ZRENJANIN 15 SLIKA

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh