I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Priznanje za raspevane poletarce Odreda izviđača „Čiča Janko“

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Peleza nedavno je učestovao na petnaestom po redu „Svetosavskom festivalu izviđačkih pesmi – Izviđači pevaju“ u Beogradu na kome su osvojili značajne nagrade.

Na festivalu je učestvovalo 18 odreda iz Srbije i regiona sa više od 250 učesnika u kategoriji poletaraca i izviđača.

– Poletarci su za ovu priliku pripremili po dve pesme koje su sami izabrali. A za muziku su se pobrinuli bivši članovi naše organizacije koji su omogućili da nastup bude u što boljem izdanju. Nakon celodnevnog subotnjeg dana koliko je trajalo takmičenje, naša ekipa je dostojno prestavila Odred i pokazala da u kratkom vremenskom periodu jako dobro spremili pesme i koreografiju, da bi nastup bio potpun. Odred izviđača „ Čiča Janko“ je nastupio sa 26 članova u jednoj ekipi pod nazivom „Medene Pčelice“ sastavljene od poletaraca iz Knićanina, Farkaždina, Idvora i Peleza, kaže starešina odreda Dragan Musić.

PerSu marketi

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza je zauzeo 2. mesto u ukupnom plasmanu u kategoriji poletaraca i pčelica. Odred je pored pehara za osvojeno 2. mesto, dobio i priznanje za najbolju koreografiju i pehar za najraspevanije poletarce.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ekipu „Medene Pčelice“ predstavljali su Valetina Petrić, Lana Mladenović, Tea Jeftenić, Nina Vučković, Ognjen Cvetković, Jovana Petrović, Milica Petrović, Kristina Spasić, Miroslav Spasić, Sara Antonijević, Aca Antonijević, Nikolina Mirkov, Predrag Kiza, Tamara Kiza, Lena Stamenković, Brane Mrgić, Tijana Jandrić, Stevica Nikolić, Luka Velemirov, Mihajlo Mihajlović, Mitra Ivkov, Ivana Vukov, Dragana Vukov, Aleksandra Zakić, Mina Mećavin i Dragan Musić Rumun.

Organizator „Svetosavskog festivala izviđačkih pesama – Izviđači pevaju“ je bio Odred izviđača „Sveti Sava“ iz Beograda.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh