I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Priznanja za dobrovoljno služenje vojnog roka

Vojnicima koji su dobrovoljno služili rok 2014. godine, danas su uručene zahvalnice i značke Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za doprinos zaštiti i jačanju sistema odbrane Srbije.

Dodelu priznanja organizovao je Granizon Vojske Srbije u Zrenjaninu u saradnji sa lokalnom samoupravom. Načelnik centra Ministarstva odbrane u Zrenjaninu, potpukovnik Radovan Jazić, pohvalio je ovu klasu vojnika.

-Sada već tradicionalno dodeljujemo priznanja vojnicima koji su dobrovoljno služili vojni rok ili završili kurs rezervnih oficira u Vojsci Srbije. Ova priznanja se dodeljuju u skladu sa Pravilnikom o priznanjima i nenovčanim nagradama u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, nakon što je 2011. godine ukinut obavezni vojni rok. Priznanja predstavljaju siimboliku koja će ih podsećati na vojničke dane i koju mogu sa ponosom da pokazuju generacijama koje dolaze, kako bi možda i njih podstakli na istu odluku, istakao je Jazić zahvalivši se vojnicima za saradnju.

PerSu marketi

Posebnu pažnju privukle su pripadnice „nežnijeg“ pola. Neke od njih danas su obukle uniformu, i na taj način pokazale koliko su ponosne na stečeno iskustvo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Priznanja su vojnicima uručivali pomoćnici gradonačelnika Zrenjanina, Željka Milošević i Simo Salapura.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh